Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-18 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MG Huragan Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6723
MG Huragan LoopsAreBack
podstawa Tactiek loop4
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 68.3
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Parolo is nu in balbezit. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Torvoll rent richting de bal. Torvoll draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klawikowski rent richting de bal. Nam Việt onderschept slim de pass. Ivánek is nu in balbezit. Nam Việt onderschept slim de pass. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... van den Velde bokst de bal weg. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parolo verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MG Huragan - LoopsAreBack 0:1

7e minuut.
Villareal met een sublieme pass. Torvoll is nu in balbezit. Torvoll geeft de bal voor. Nam Việt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MG Huragan - LoopsAreBack 0:2

10e minuut.
Kvistad geeft een hoge lob. Inworp. Geerinckx met een snelle inworp. Echemendia geeft een lange en hoge pass. Bozděch maakt een snoekduik en kopt de bal. Hapka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Roşca met een sublieme pass. Nam Việt rent richting de bal. Klawikowski is nu in balbezit. Nam Việt onderschept slim de pass. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Harasimczuk passt de bal met de wreef. Roşca met een sublieme pass. Klungelig pakt Nam Việt de bal. Nam Việt schiet op doel. van den Velde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
van den Velde trapt de bal weg. Pasek kopt de bal weg. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft een hoge lob. Nam Việt springt en kopt de bal. van den Velde bokst de bal weg.

26e minuut.
Geerinckx rent richting de bal. Roşca verovert de bal door een tackle van achteren. Roşca probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pasek geeft de bal voor. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll passt de bal met de wreef. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
van den Velde met een sublieme pass. Bosman kopt de bal weg. Roşca rent richting de bal. Roşca geeft een hoge lob. Nam Việt krijgt zijn hoofd ertegen. van den Velde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
van den Velde trapt de bal weg van het doel. Villareal met een sublieme pass. Torvoll probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bosman probeert naar een medespeler te passen. Torvoll rent richting de bal. Torvoll probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MG Huragan 71%, LoopsAreBack 29%.
MG Huragan - LoopsAreBack 0:2

46e minuut.
Roşca geeft een lange en hoge pass. Nam Việt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kilbane met een sublieme pass. Torvoll is nu in balbezit. Torvoll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Roşca onderschept slim de pass. Roşca geeft een lange en hoge pass. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MG Huragan - LoopsAreBack 0:3

56e minuut.
van den Velde trapt de bal weg. Bosman kopt de bal weg. Roşca probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Villareal passt de bal met de wreef. Torvoll rent richting de bal. Torvoll passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roşca de bal. Roşca geeft een lange en hoge pass. van den Velde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Roşca heeft problemen om de bal te vangen. Roşca geeft een lange en hoge pass. Nam Việt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasek passt de bal zonder na te denken. Villareal speelt de bal door. Torvoll is nu in balbezit. Torvoll schiet op doel. van den Velde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Põhi onderschept slim de pass. Põhi geeft een lange en hoge pass. Pasek kopt de bal weg. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Nam Việt krijgt zijn hoofd ertegen. van den Velde bokst de bal weg.

71e minuut.
Harasimczuk passt de bal in één keer door. Roşca rent richting de bal. Roşca passt de bal met de wreef. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt schiet op doel. van den Velde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Harasimczuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sacherl komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bosman passt de bal in één keer door. Roşca is nu in balbezit. Roşca passt de bal in één keer door. Villareal geeft een hoge lob. Nam Việt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pieniążek stond buitenspel. Kvistad maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Kilbane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MG Huragan 76%, LoopsAreBack 24%.
MG Huragan - LoopsAreBack 0:3