Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-21 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Parque Santiago
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1042
Colinas F.c Sodoma e Gomorra
A-2 Tactiek Guerra
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 24.9
good Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Selić bereikt de bal nog maar net als eerste. Selić geeft een hoge lob. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcioni draait met de bal, schiet en ... Åberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Küçükyılmaz geeft de bal voor. Falcioni kopt de bal weg. Mørk rent richting de bal. Mørk haalt uit met een fantastische trap. Åberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Selić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mørk de bal. Travolta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mørk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mørk kan niet meer verder spelen. Wasielewski komt het veld opgelopen. Selić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falcioni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wasielewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Falcioni de bal. Bulgurcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcioni verovert de bal door een tackle van achteren. Falcioni draait met de bal, schiet en ... Åberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drnda bereikt de bal nog maar net als eerste. Drnda geeft de bal voor. Inworp. Wasielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Conde geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. García Conde met de inworp. Wasielewski rent richting de bal. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcioni haalt uit met een fantastische trap. Åberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Wybicki geeft de bal voor. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Conde begaat een overtreding. García Conde krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski passt de bal zonder na te denken. Lisboa is nu in balbezit. Falcioni verovert de bal door een tackle van achteren. Falcioni haalt uit met een fantastische trap. Åberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Sodoma e Gomorra 1:0

42e minuut.
Wasielewski onderschept slim de pass. Wasielewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Bulgurcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcioni is nu in balbezit. Falcioni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Wasielewski onderschept slim de pass. Wasielewski passt de bal met de wreef. Falcioni heeft problemen om de bal te vangen. Falcioni draait met de bal, schiet en ... Åberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Sodoma e Gomorra 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 30%, Sodoma e Gomorra 70%.
Colinas F.c - Sodoma e Gomorra 2:0

46e minuut.
Radola komt het veld opgelopen.

49e minuut.
García Conde passt de bal in één keer door. Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Rosa zijn tegenspeler op de grond. Rosa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Wasielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Selić met een snel genomen vrije trap. Falcioni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski passt de bal met de wreef. Selić is nu in balbezit. Selić geeft een hoge lob. Falcioni krijgt zijn hoofd ertegen. Åberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Sodoma e Gomorra 3:0

63e minuut.
García Conde probeert naar een medespeler te passen. Selić is nu in balbezit. Selić met een sublieme pass. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Åberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Selić passt de bal zonder na te denken. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski schiet op doel. Åberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Sodoma e Gomorra 4:0

81e minuut.
Bulgurcu met een sublieme pass. Travolta heeft problemen om de bal te vangen. García Conde is nu in balbezit. García Conde haalt uit met een fantastische trap. Åberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 38%, Sodoma e Gomorra 62%.
Colinas F.c - Sodoma e Gomorra 4:0