Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones Duros fc straff
Normal Tactiek capitanes 442
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Luppino rent richting de bal. Hurtado begaat een overtreding. Luppino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Möring met een snel genomen vrije trap. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Zano trapt de bal weg van het doel. Montero controleert de bal met de borst. Montero probeert naar een medespeler te passen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riquelme trapt de bal weg. Ursino probeert naar een medespeler te passen. Luppino heeft problemen om de bal te vangen. Luppino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:1

6e minuut.
Verdi probeert naar een medespeler te passen. Luppino is nu in balbezit. Videa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Videa krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Möring rent richting de bal. Möring passt de bal met de wreef. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Riquelme werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Buitrago geeft een lange en hoge pass. Ruz kopt de bal weg. Ursino probeert naar een medespeler te passen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel. Riquelme bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Möring neemt de hoekschop. Cole krijgt zijn hoofd ertegen. Riquelme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:2

12e minuut.
Andruchów passt de bal met de wreef. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppino rent richting de bal. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ... Riquelme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Sklenka probeert naar een medespeler te passen. Möring rent richting de bal. Möring passt de bal in één keer door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:3

19e minuut.
Goicoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole met een sublieme pass. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Gudiel speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ruz kopt de bal weg. Cole rent richting de bal. Cole passt de bal met de wreef. Luppino controleert de bal met de borst. Luppino schiet op doel. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Luppino haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Zano de bal. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:4

27e minuut.
Gudiel rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Möring passt de bal met de wreef. Montero speelt de bal door. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursino met een sublieme pass. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel. Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:5

31e minuut.
Andruchów onderschept slim de pass. Andruchów passt de bal met de wreef. Cole rent richting de bal. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ... Riquelme bokst de bal weg.

33e minuut.
Zano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Videa de bal onder controle te krijgen. Möring speelt de bal door. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ursino controleert de bal met de borst. Ursino probeert naar een medespeler te passen. Cole rent richting de bal. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Möring met een sublieme pass. Gudiel rent richting de bal. Luppino verovert de bal door een tackle van achteren. Luppino draait met de bal, schiet en ... Alpízar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:6

40e minuut.
Möring speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Montero passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:7

41e minuut.
Cole passt de bal zonder na te denken. Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring probeert naar een medespeler te passen. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:8

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Riquelme niet meer kan verder spelen. Alarcón komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ursino met een sublieme pass. Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring passt de bal in één keer door. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... Alarcón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:9

44e minuut.
Klungelig pakt Hurtado de bal. Hurtado met een sublieme pass. Videa rent richting de bal. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... Alarcón bokst de bal weg. Alpízar kan de bal niet met de borst controleren. Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 87%, fc straff 13%.
Tiburones Duros - fc straff 0:9

46e minuut.
Chauveau komt het veld opgelopen. Horvat komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cole passt de bal in één keer door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero passt de bal in één keer door. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:10

48e minuut.
Daar is Ursino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursino met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ... Goicoechea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:11

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alarcón niet meer kan verder spelen. Reina komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gudiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauveau onderschept slim de pass. Chauveau geeft een lange en hoge pass. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ... Reina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero is nu in balbezit. Montero speelt de bal door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ... Reina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:12

54e minuut.
Luppino rent richting de bal. Luppino passt de bal in één keer door. Möring geeft een hoge lob. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap. Reina bokst de bal weg.

55e minuut.
Zano geeft een hoge lob. Inworp. Möring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:13

61e minuut.
Luppino is nu in balbezit. Luppino passt de bal met de wreef. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Reina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:14

63e minuut.
Ursino is nu in balbezit. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole passt de bal in één keer door. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zano is nu in balbezit. Zano geeft een hoge lob. Montero geeft een hoge lob. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Möring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verdi met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:15

69e minuut.
Ursino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Montero de bal. Montero geeft de bal voor. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:16

71e minuut.
Reina met een sublieme pass. Gudiel kopt de bal weg. Verdi speelt de bal door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap. Reina bokst de bal weg. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:17

76e minuut.
Montero met de inworp. Daar is Ursino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursino speelt de bal door. Luppino heeft problemen om de bal te vangen. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Montero met een snelle inworp. Ursino is nu in balbezit. Ursino passt de bal zonder na te denken. Luppino heeft problemen om de bal te vangen. Luppino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Reina met een harde bal richting middenveld. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Martin kopt de bal weg. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Alpízar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Montero geeft een hoge lob. Luppino kopt de bal weg. Ursino speelt de bal door. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:18

88e minuut.
Verdi geeft de bal voor. Luppino kopt de bal weg. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Reina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - fc straff 0:19

90e minuut.
Möring met een sublieme pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cole de bal. Cole draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 86%, fc straff 14%.
Tiburones Duros - fc straff 0:19