Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-23 18:15
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: Shambala
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 44000
10 august BT 98 RAZ
DMTR Tactiek 5*3*2*
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 61.4
good Schieten very good
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Valerie is nu in balbezit. Valerie geeft een lange en hoge pass. Rogacz kopt de bal weg. Minh Kiệt bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Kiệt draait met de bal, schiet en ... Rudeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pełszyk speelt de bal door. Rogacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çilli. Çilli krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Opałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opałka geeft de bal voor. Klungelig pakt Krocan de bal. Ćuk is nu in balbezit. Ćuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pełszyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minh Kiệt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rótulo. Minh Kiệt roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Minh Kiệt kan niet meer verder spelen. Aguilar komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Jerázek geeft een lange en hoge pass. Valerie kopt de bal weg. Fornaris geeft een hoge lob. Rogacz springt en kopt de bal. Rudeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
de la Cruz geeft een hoge lob. Valerie probeert de bal aan de voet te houden. Sznider probeert naar een medespeler te passen. Pekař rent richting de bal. Pekař geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Pełszyk is nu in balbezit. Pełszyk passt de bal met de wreef. Semochko heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pekař rent richting de bal. Tấn Anh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pekař is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opioła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pekař maakt een snoekduik en kopt de bal. Pirela bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 10 august 66%, BT 98 RAZ 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
10 august - BT 98 RAZ 0:0

53e minuut.
de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz geeft een hoge lob. Tấn Anh geeft een lange en hoge pass. Rogacz rent richting de bal. Rogacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
May onderschept slim de pass. Tsouras rent richting de bal. Tsouras geeft een lange en hoge pass. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - BT 98 RAZ 0:1

78e minuut.
Krocan geeft een hoge lob. Inworp. Sznider met een snelle inworp. Opioła rent richting de bal. Opioła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jerázek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras onderschept slim de pass. Tsouras speelt de bal door. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz draait met de bal, schiet en ... Rudeanu bokst de bal weg.

89e minuut.
Klungelig pakt Tsouras de bal. Opałka rent richting de bal. Tsouras verovert de bal door een tackle van achteren. Tsouras geeft een hoge lob. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 10 august 56%, BT 98 RAZ 44%.
10 august - BT 98 RAZ 0:1