Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colossi Affascinanti Deportivo la colugna
Normal Tactiek Spareggio
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38.2
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Klungelig pakt Rozza de bal. Tecchi onderschept slim de pass. Tecchi met een sublieme pass. Məmmədhəsənov is nu in balbezit. Məmmədhəsənov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:1

9e minuut.
Tecchi geeft de bal voor. Povoli kopt de bal weg. Soggiu speelt de bal door. Felli heeft problemen om de bal te vangen. Masciotta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tecchi is nu in balbezit. Soggiu onderschept slim de pass. Soggiu passt de bal met de wreef. Məmmədhəsənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədhəsənov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Caferra de bal. Caferra passt de bal zonder na te denken. Rozza rent richting de bal. Rozza haalt uit met een fantastische trap. Buoncompagni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:3

30e minuut.
Caferra is nu in balbezit. Met opzet legt Carasciali zijn tegenspeler op de grond. Caferra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carasciali geeft de bal voor. Masciotta met een snel genomen vrije trap. Məmmədhəsənov springt en kopt de bal. Buoncompagni bokst de bal weg.

37e minuut.
Soggiu rent richting de bal. Masciotta is nu in balbezit. Masciotta passt de bal zonder na te denken. Məmmədhəsənov rent richting de bal. Məmmədhəsənov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tovini is nu in balbezit. Rozza verovert de bal door een tackle van achteren. Rozza passt de bal in één keer door. Caferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Caferra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Məmmədhəsənov rent richting de bal. Chicoli onderschept slim de pass. Caferra verovert de bal door een tackle van achteren. Caferra haalt uit met een fantastische trap. Buoncompagni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:4

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buoncompagni niet meer kan verder spelen. Marcuccio komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Soggiu onderschept slim de pass. Soggiu geeft een lange en hoge pass. Carasciali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caferra rent richting de bal. Caferra schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Məmmədhəsənov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcuccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Məmmədhəsənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədhəsənov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossi Affascinanti 84%, Deportivo la colugna 16%.
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:5

46e minuut.
Machniak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Soggiu verovert de bal door een tackle van achteren. Soggiu met een sublieme pass. Chicoli rent richting de bal. Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Machniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:6

53e minuut.
Caferra rent richting de bal. Gulli onderschept slim de pass. Gulli met een sublieme pass. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak schiet op doel. Marcuccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Canale speelt de bal door. Chicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak onderschept slim de pass. Machniak schiet op doel. Marcuccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:7

69e minuut.
Daar is Caferra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caferra speelt de bal door. Machniak rent richting de bal. Machniak schiet op doel. Chicoli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masciotta neemt de hoekschop. Klungelig pakt Machniak de bal. Machniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:8

70e minuut.
Maggioni is nu in balbezit. Machniak onderschept slim de pass. Daar is Machniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machniak draait met de bal, schiet en ... Marcuccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:9

74e minuut.
Carasciali heeft problemen om de bal te vangen. Masciotta is nu in balbezit. Masciotta probeert naar een medespeler te passen. Machniak rent richting de bal. Machniak haalt uit met een fantastische trap. Marcuccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozza haalt uit met een fantastische trap. Copelli probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soggiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:10

82e minuut.
Tovini geeft een lange en hoge pass. Gulli rent richting de bal. Met opzet legt Canale zijn tegenspeler op de grond. Gulli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gulli kan niet meer verder spelen. Cusano komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Povoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soggiu rent richting de bal. Soggiu geeft een lange en hoge pass. Machniak is nu in balbezit. Machniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozza haalt uit met een fantastische trap. Chicoli kopt de bal weg. Caferra heeft problemen om de bal te vangen. Caferra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Marcuccio trapt de bal weg. Soggiu rent richting de bal. Soggiu geeft een hoge lob. Machniak is nu in balbezit. Machniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossi Affascinanti 79%, Deportivo la colugna 21%.
Colossi Affascinanti - Deportivo la colugna 0:10