Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GROM KS SKR-Mleczarnia Zezulin
Normal Tactiek do ataku1
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 49.9
adequate Schieten solid
weak Passen solid
good Verdedigen solid


23e minuut.
Molnár geeft een lange en hoge pass. Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimitrescu. Słaboń wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Zakrystiański met een sublieme pass. Šehović rent richting de bal. Šehović schiet op doel. Munk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Marcyjański de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - SKR-Mleczarnia Zezulin 0:1

34e minuut.
Herrera passt de bal met de wreef. Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń passt de bal in één keer door. Šehović rent richting de bal. Šehović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Słaboń is nu in balbezit. Zavrl verovert de bal door een tackle van achteren. Sammaritano verovert de bal door een tackle van achteren. Sammaritano geeft een hoge lob. Šehović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gospodarek verovert de bal door een tackle van achteren. Gospodarek speelt de bal door. Molnár met een sublieme pass. Creţu rent richting de bal. Creţu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Creţu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zakrystiański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Creţu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM KS 64%, SKR-Mleczarnia Zezulin 36%.
GROM KS - SKR-Mleczarnia Zezulin 0:1

50e minuut.
Zavrl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doeltrap. Barski komt het veld opgelopen. Murarczyk komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Creţu is nu in balbezit. Creţu speelt de bal door. Zakrystiański speelt de bal door. Barski rent richting de bal. Barski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnár onderschept slim de pass. Molnár passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Murarczyk de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM KS 64%, SKR-Mleczarnia Zezulin 36%.
GROM KS - SKR-Mleczarnia Zezulin 0:1