Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubasa new team T.S. MATACZKI
343 Tactiek ŚROD
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
49 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen solid


15e minuut.
Pytlíček geeft een hoge lob. Wiśnicki probeert de bal aan de voet te houden. Walgraeve rent richting de bal. Wilczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Gül is nu in balbezit. Gacula maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gacula naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Pytlíček kopt de bal weg. Mikavica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siscar. Mikavica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zmartwiony neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lewicki is nu in balbezit. Lewicki passt de bal zonder na te denken. Germán rent richting de bal. Germán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - T.S. MATACZKI 0:1

38e minuut.
Chochołek probeert naar een medespeler te passen. Lewicki rent richting de bal. Lewicki geeft een hoge lob. Germán is nu in balbezit. Germán draait met de bal, schiet en ... Castelvecc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

40e minuut.
Dias de Luta geeft een lange en hoge pass. Germán rent richting de bal. Germán passt de bal in één keer door. Lewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewicki haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 64%, T.S. MATACZKI 36%.
tsubasa new team - T.S. MATACZKI 0:1

52e minuut.
Panicz passt de bal met de wreef. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony passt de bal in één keer door. Germán is nu in balbezit. Germán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mikavica rent richting de bal. Wiśnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wiśnicki geeft een lange en hoge pass. Germán is nu in balbezit. Germán haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Wiśnicki met een snelle inworp. Chochołek heeft problemen om de bal te vangen. Chochołek geeft de bal voor. Lewicki springt en kopt de bal. Castelvecc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Germán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - T.S. MATACZKI 0:2

67e minuut.
Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta speelt de bal door. Lewicki is nu in balbezit. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - T.S. MATACZKI 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 56%, T.S. MATACZKI 44%.
tsubasa new team - T.S. MATACZKI 0:3