Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-09 12:00
  • Competitiewedstrijd: Group B
  • Stadion: Malta Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34933
Malta Cameroun
4321 Tactiek BBC
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 60.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
incredible Verdedigen formidable


14e minuut.
Delceppo met een sublieme pass. Lorenzi speelt de bal door. Stellini rent richting de bal. Stellini geeft een lange en hoge pass. Lorenzi krijgt zijn hoofd ertegen. N`Jie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sciortino rent richting de bal. Sciortino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta - Cameroun 1:0

29e minuut.
Daar is Moudime, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi geeft de bal voor. Sciortino rent richting de bal. Sciortino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Amato is nu in balbezit. Malenou onderschept slim de pass. Malenou geeft de bal voor. Matafirou is nu in balbezit. Matafirou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malta - Cameroun 1:1

44e minuut.
Stellini kopt de bal weg. Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa begaat een overtreding. Testa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta 38%, Cameroun 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malta - Cameroun 1:1

49e minuut.
Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi passt de bal in één keer door. Delceppo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sciortino de bal. Sciortino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Delceppo probeert naar een medespeler te passen. Stellini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Betala. Stellini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stellini kan niet meer verder spelen. Cremona komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Betala geeft een hoge lob. Malenou is nu in balbezit. Amato is nu in balbezit. Malenou onderschept slim de pass. Malenou draait met de bal, schiet en ... Miceli bokst de bal weg.

56e minuut.
Tchetchoua rent richting de bal. Delceppo is nu in balbezit. Delceppo geeft een lange en hoge pass. Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino schiet op doel. N`Jie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Parisi kopt de bal weg. Cremona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremona geeft de bal voor. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sciortino verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moudime. Sciortino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Esposito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta 43%, Cameroun 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malta - Cameroun 1:1