Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-09 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group K
  • Stadion: Slovenija Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23572
Slovenija Singapore
new new Tactiek SINGAPURE
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 56.3
briljant Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
How heeft problemen om de bal te vangen. Rozman onderschept slim de pass. Kastelic speelt de bal door. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kastelic passt de bal zonder na te denken. Daar is Albreht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albreht passt de bal met de wreef. Pintar rent richting de bal. Pintar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 1:0

10e minuut.
Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Venugopal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kastelic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kastelic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pintar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 2:0

12e minuut.
Albreht geeft de bal voor. Pintar met een sublieme pass. Albreht rent richting de bal. Albreht haalt uit met een fantastische trap. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 3:0

17e minuut.
Rozman rent richting de bal. Rozman geeft een hoge lob. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht geeft de bal voor. Pintar krijgt zijn hoofd ertegen. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic geeft de bal voor. Pintar rent richting de bal. Pintar schiet op doel. See werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Žlehtič rent richting de bal. Žlehtič passt de bal in één keer door. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic geeft een hoge lob. Pintar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Loh de bal onder controle te krijgen. Eng probeert naar een medespeler te passen. Daar is How, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Vairavan de bal onder controle te krijgen. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic geeft de bal voor. Pintar springt en kopt de bal. See probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 4:0

41e minuut.
Kastelic geeft de bal voor. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. How begaat een overtreding. Albreht is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albreht wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 5:0

43e minuut.
Albreht onderschept slim de pass. Albreht passt de bal zonder na te denken. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 6:0

45e minuut.
Kastelic verovert de bal door een tackle van achteren. Kastelic met een sublieme pass. Albreht rent richting de bal. Albreht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija 31%, Singapore 69%.
Slovenija - Singapore 7:0

46e minuut.
Žlehtič probeert naar een medespeler te passen. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic passt de bal zonder na te denken. Pintar is nu in balbezit. Pintar draait met de bal, schiet en ... See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Pintar rent richting de bal. Pintar passt de bal in één keer door. Kastelic rent richting de bal. Kastelic geeft de bal voor. Pintar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
See trapt de bal weg. Žlehtič kopt de bal weg. How is nu in balbezit. Albreht verovert de bal door een tackle van achteren. Albreht schiet op doel. See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Žlehtič speelt de bal door. Albreht rent richting de bal. Albreht passt de bal in één keer door. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Teng kopt de bal weg. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voh. Voh krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Albreht probeert naar een medespeler te passen. Kastelic heeft problemen om de bal te vangen. Kastelic passt de bal met de wreef. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kastelic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pintar springt en kopt de bal. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 8:0

60e minuut.
Albreht geeft de bal voor. Loh is nu in balbezit. Pintar onderschept slim de pass. Pintar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 9:0

61e minuut.
Lorbek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mikuni kopt de bal weg. Žlehtič bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlehtič geeft een hoge lob. Albreht rent richting de bal. Albreht haalt uit met een fantastische trap. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pintar de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Singapore 10:0

67e minuut.
Doeltrap. Pavlin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pintar stond buitenspel. Burja komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Tomšič komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman geeft de bal voor. Loh bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja onderschept slim de pass. Burja draait met de bal, schiet en ... See bokst de bal weg.

85e minuut.
Burja kopt de bal weg. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van How. How krijgt een gele kaart. Tomšič raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomšič komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija 28%, Singapore 72%.
Slovenija - Singapore 10:0