Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna i Hercegovina U21 Italia U21
VINCERE Tactiek U21 ATT Elastico
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
53.8 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Momirović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Džidić de bal. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Aporti rent richting de bal. Lorusso is nu in balbezit. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti haalt uit met een fantastische trap. Kurajica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Mutti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina U21 - Italia U21 0:1

9e minuut.
Aporti is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paterno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mutti krijgt zijn hoofd ertegen. Kurajica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina U21 - Italia U21 0:2

10e minuut.
Mutti heeft problemen om de bal te vangen. Lorusso rent richting de bal. Lorusso passt de bal in één keer door. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lorusso rent richting de bal. Lorusso passt de bal in één keer door. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti draait met de bal, schiet en ... Kurajica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orman rent richting de bal. Orman geeft een hoge lob. Ivošić kopt de bal weg. Folla heeft problemen om de bal te vangen. Šiljegović rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bearzot kopt de bal weg. Aporti is nu in balbezit. Atajić begaat een overtreding. Atajić krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bearzot is nu in balbezit. Bearzot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Atajić de bal. Lorusso is nu in balbezit. Lorusso draait met de bal, schiet en ... Kurajica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Lorusso passt de bal met de wreef. Paterno rent richting de bal. Paterno passt de bal in één keer door. Mutti rent richting de bal. Mutti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Orsoni is nu in balbezit. Orsoni met een sublieme pass. Mutti rent richting de bal. Aporti is nu in balbezit. Aporti schiet op doel. Kurajica bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina U21 59%, Italia U21 41%.
Bosna i Hercegovina U21 - Italia U21 0:2

52e minuut.
Inworp. Andreani komt het veld opgelopen. Paterno met de inworp. Bearzot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearzot passt de bal met de wreef. Andreani is nu in balbezit. Andreani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durdžić komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Matošević probeert naar een medespeler te passen. Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsoni begaat een overtreding. Orsoni krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghilardi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsoni onderschept slim de pass. Orsoni speelt de bal door. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi schiet op doel. Kurajica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ghilardi stond buitenspel. Lakić komt het veld opgelopen. Guelfi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ghilardi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bearzot de bal. Matošević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matošević krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zakić kopt de bal weg. Ivošić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Folla neemt vlug de vrije trap. Guelfi controleert de bal met de borst. Guelfi schiet op doel. Kurajica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Colaianni is nu in balbezit. Colaianni passt de bal met de wreef. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreani rent richting de bal. Andreani schiet op doel. Kurajica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina U21 - Italia U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina U21 58%, Italia U21 42%.
Bosna i Hercegovina U21 - Italia U21 0:3