Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Australia U21 France U21
v15 Tactiek 532 TSO 240623
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Viduka rent richting de bal. Gosse onderschept slim de pass. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela geeft een lange en hoge pass. Gosse maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Daar is Haddrill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse passt de bal in één keer door. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse draait met de bal, schiet en ... Munn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mairesse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poulain maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Haddrill geeft een hoge lob. Mairesse rent richting de bal. Viduka begaat een overtreding. Viduka krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dufour rent richting de bal. Dufour passt de bal met de wreef. Brown rent richting de bal. Gosse onderschept slim de pass. Gosse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kirkpatrick onderschept slim de pass. Kirkpatrick met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Candela neemt de hoekschop. Gosse maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - France U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 67%, France U21 33%.
Australia U21 - France U21 0:1

46e minuut.
Casserly komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Chapman. Goede buitenspelval van de verdediging. Cornu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Dahan met de inworp. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse geeft een lange en hoge pass. Cornu krijgt zijn hoofd ertegen. Munn bokst de bal weg.

63e minuut.
Mairesse rent richting de bal. Casserly schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mairesse raakt geblesseerd tijdens het duel. Candela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gosse maakt een snoekduik en kopt de bal. Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahan begaat een overtreding. Schofield is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Lorto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richards komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dahan passt de bal in één keer door. Aubert geeft een lange en hoge pass. Cornu kopt de bal weg. Di Lorto rent richting de bal. Di Lorto haalt uit met een fantastische trap. Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Richards stond buitenspel. Gachet maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cornu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu haalt uit met een fantastische trap. Munn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Di Lorto is nu in balbezit. Viduka is nu in balbezit. Di Lorto verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lorto probeert naar een medespeler te passen. Dahan geeft een lange en hoge pass. Munn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Dahan verovert de bal door een tackle van achteren. Dahan passt de bal in één keer door. Cornu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Scuderi rent richting de bal. Scuderi geeft de bal voor. Daar is Marc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel. Ginola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 59%, France U21 41%.
Australia U21 - France U21 0:1