Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország U21 Brasil U21
Litvanokellen Tactiek Hungria
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Lendvay rent richting de bal. Paulista onderschept slim de pass. Paulista geeft een lange en hoge pass. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... Dzsudzsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Cebolinha onderschept slim de pass. Cebolinha passt de bal zonder na te denken. Pintér geeft een hoge lob. Tajthy is nu in balbezit. Tajthy haalt uit met een fantastische trap. Maravilha bokst de bal weg.

22e minuut.
Pintácsi probeert de bal aan de voet te houden. Fubá bereikt de bal nog maar net als eerste. Fubá geeft een hoge lob. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... Dzsudzsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tajthy passt de bal zonder na te denken. Pécsi is nu in balbezit. Pécsi probeert naar een medespeler te passen. Fajth is nu in balbezit. Fajth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rabeira kopt de bal weg. Lendvay is nu in balbezit. Lendvay passt de bal zonder na te denken. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi schiet op doel. Maravilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Paulista de bal. Tajthy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Brasil U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 47%, Brasil U21 53%.
Magyarország U21 - Brasil U21 1:0

46e minuut.
Ignácio komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Koczka neemt vlug de vrije trap. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paulista krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Jamelli passt de bal in één keer door. Daar is Ignácio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kincses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kincses krijgt een gele kaart. Ignácio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ignácio kan niet meer verder spelen. Saldanha komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Kállay komt het veld opgelopen. Pálfalvi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindomar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha passt de bal met de wreef. Lindomar rent richting de bal. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... Dzsudzsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gyetvai geeft een hoge lob. Inworp. Jamelli met de inworp. Ceará kan de bal niet met de borst controleren. Ceará draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Koczka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamelli met een snelle inworp. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 67%, Brasil U21 33%.
Magyarország U21 - Brasil U21 1:0