Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
España U21 Colombia U21
Yellow Submarine Tactiek T4A132
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
López Mas probeert naar een medespeler te passen. Espejo kopt de bal weg. Daar is Pérez Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Hernández González rent richting de bal. Hernández González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - Colombia U21 1:0

12e minuut.
Sánchez Carretero is nu in balbezit. Millán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez Carretero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrete zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Poveda passt de bal met de wreef. Bóveda rent richting de bal. Ferrer met een sublieme pass. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Carretero de bal. Sánchez Carretero geeft een lange en hoge pass. Daar is Valbuena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Espejo met de inworp. Claramunt speelt de bal door. Carrete geeft een hoge lob. de la Pava probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 48%, Colombia U21 52%.
España U21 - Colombia U21 1:0

46e minuut.
Roa komt het veld opgelopen. Barrientos komt het veld opgelopen. Espitia komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer passt de bal zonder na te denken. Bóveda rent richting de bal. Espitia onderschept slim de pass. Espitia haalt uit met een fantastische trap. López Mas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Poveda geeft de bal voor. Espitia rent richting de bal. Roa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roa krijgt een gele kaart. Espitia raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanchís komt het veld opgelopen. Espitia komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Roa geeft de bal voor. Busquets rent richting de bal. Ferrer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrer krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Busquets speelt de bal door. Carrete is nu in balbezit. Carrete passt de bal in één keer door. Notario Caro is nu in balbezit. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jimenez Merlo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanchís met de inworp. Carrete probeert naar een medespeler te passen. Sanchís geeft een lange en hoge pass. Notario Caro krijgt zijn hoofd ertegen. de la Pava bokst de bal weg.

80e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa onderschept slim de pass. Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ferrer passt de bal zonder na te denken. Espitia is nu in balbezit. Bóveda onderschept slim de pass. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bóveda met een sublieme pass. Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal met de wreef. Notario Caro is nu in balbezit. Notario Caro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 46%, Colombia U21 54%.
España U21 - Colombia U21 1:0