Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 România U21
T412w2_DB_AA Tactiek ancelotti
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
52.1 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Albuşel rent richting de bal. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. de la Pava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - România U21 0:1

6e minuut.
Saramet geeft een lange en hoge pass. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Poveda zijn tegenspeler op de grond. Doru raakt geblesseerd tijdens het duel. Crăciunoiu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ferrer passt de bal in één keer door. Anacona rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Crăciunoiu ... Strafschop! Anacona raakt geblesseerd tijdens het duel. Poveda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
de la Pava probeert naar een medespeler te passen. Munar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chitaru de bal onder controle te krijgen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Espitia komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Crăciunoiu geeft de bal voor. Valbuena kopt de bal weg. Ferrer rent richting de bal. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu met een sublieme pass. Valbuena rent richting de bal. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saramet heeft problemen om de bal te vangen. Saramet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valbuena rent richting de bal. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu geeft een lange en hoge pass. de la Pava bokst de bal weg.

42e minuut.
Armero rent richting de bal. Armero geeft een lange en hoge pass. Iuresean rent richting de bal. Ballesteros onderschept slim de pass. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 58%, România U21 42%.
Colombia U21 - România U21 0:1

46e minuut.
Barrientos komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Espitia heeft problemen om de bal te vangen. Antonie rent richting de bal. Antonie geeft de bal voor. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mihu met een sublieme pass. Mâţea is nu in balbezit. Mâţea passt de bal in één keer door. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Ferrer rent richting de bal. Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Espitia rent richting de bal. Espitia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colombia U21 - România U21 1:1

61e minuut.
Răcaru komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer rent richting de bal. Ferrer speelt de bal door. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Espitia is nu in balbezit. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Poveda kopt de bal weg. Garavito heeft problemen om de bal te vangen. Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 59%, România U21 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colombia U21 - România U21 1:1