Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrvatska U21 Argentina U21
13-4-3-1-2no Tactiek 523
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
55.1 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Domoaukafe onderschept slim de pass. Domoaukafe geeft een hoge lob. Inworp. Jakovina met de inworp. Lepojević geeft de bal voor. Buhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kravić is nu in balbezit. Wilhelm onderschept slim de pass. Wilhelm met een sublieme pass. Balaszczuk rent richting de bal. Balaszczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Trogrlić probeert naar een medespeler te passen. Pelegrin met een sublieme pass. Colić probeert naar een medespeler te passen. Šimunko rent richting de bal. Šimunko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Spinozzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakovina met een snelle inworp. Lepojević geeft een hoge lob. Bartulić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Šimunko de bal onder controle te krijgen. Colić met een sublieme pass. Bartulić is nu in balbezit. Bartulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Argentina U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska U21 45%, Argentina U21 55%.
Hrvatska U21 - Argentina U21 1:0

54e minuut.
Colić passt de bal zonder na te denken. Jakovina rent richting de bal. Jakovina probeert naar een medespeler te passen. Bartulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić draait met de bal, schiet en ... Buhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ali komt het veld opgelopen. Ascane komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Lepojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Flores kopt de bal weg. Daar is Loncomán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncomán geeft de bal voor. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juričević komt het veld opgelopen. Pokrovac komt het veld opgelopen. Glavić komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaglia is nu in balbezit. Balaszczuk rent richting de bal. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... Pifat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hrvatska U21 - Argentina U21 1:1

89e minuut.
Kravić kopt de bal weg. Juričević speelt de bal door. Spinozzi heeft problemen om de bal te vangen. Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić schiet op doel. Buhler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bartulić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Argentina U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska U21 45%, Argentina U21 55%.
Hrvatska U21 - Argentina U21 2:1