Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina U21 Česká republika U21
4-1-2-3 rc Tactiek Argentina
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Kerský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pozza met de inworp. Landry geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Testino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinbach met een snelle inworp. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Balaszczuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stehno. Balaszczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pozza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balaszczuk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Balaszczuk kopt de bal weg. Wilhelm rent richting de bal. Lačný bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm onderschept slim de pass. Wilhelm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kerský geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pozza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landry rent richting de bal. Landry geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rufr begaat een overtreding. Ali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ali springt en kopt de bal. Kerský probeert de bal aan de voet te houden. Wilhelm rent richting de bal. Wilhelm schiet op doel. Beňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Balaszczuk de bal. Kerský met een sublieme pass. Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozza geeft een lange en hoge pass. Ali kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Domoaukafe geeft een hoge lob. Inworp. Kostiha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajt probeert de bal met de borst te controleren. Fajt geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kateřinka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Kateřinka onderschept slim de pass. Domoaukafe rent richting de bal. Kateřinka verovert de bal door een tackle van achteren. Kateřinka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Balaszczuk passt de bal met de wreef. Pozza rent richting de bal. Pozza met een sublieme pass. Wilhelm is nu in balbezit. Wilhelm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 44%, Česká republika U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argentina U21 - Česká republika U21 0:0

46e minuut.
Lepší komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Loncomán is nu in balbezit. Kostiha rent richting de bal. Kostiha met een sublieme pass. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák schiet op doel. Buhler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lepší bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepší schiet op doel. Buhler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Česká republika U21 0:1

48e minuut.
Stehno geeft een hoge lob. Inworp. Pozza met de inworp. Landry rent richting de bal. Landry geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argentina U21 - Česká republika U21 1:1

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bitetti komt het veld opgelopen. Ascane komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pozza is nu in balbezit. Pozza probeert naar een medespeler te passen. Balaszczuk rent richting de bal. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... Beňa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Česká republika U21 2:1

61e minuut.
Douděra komt het veld opgelopen. Di Ricci komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Douděra geeft een hoge lob. Testino heeft problemen om de bal te vangen. Douděra bereikt de bal nog maar net als eerste. Douděra geeft een lange en hoge pass. Lepší maakt een snoekduik en kopt de bal. Buhler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Domoaukafe de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argentina U21 - Česká republika U21 2:2

67e minuut.
Breitling komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Di Ricci de bal. Di Ricci passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bitetti de bal. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kostiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci onderschept slim de pass. Di Ricci passt de bal zonder na te denken. Bitetti rent richting de bal. Bitetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ascane de bal. Ascane geeft een lange en hoge pass. Bitetti krijgt zijn hoofd ertegen. Beňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Douděra is nu in balbezit. Douděra passt de bal zonder na te denken. Kostiha rent richting de bal. Řehák is nu in balbezit. Řehák schiet op doel. Buhler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kostiha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajt geeft een hoge lob. Lepší rent richting de bal. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Buhler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lepší is nu in balbezit. Lepší haalt uit met een fantastische trap. Buhler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lačný geeft een hoge lob. Di Ricci geeft de bal voor. Rufr is nu in balbezit. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fajt geeft een lange en hoge pass. Lepší bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitling legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Breitling krijgt een gele kaart. Lepší raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepší neemt de penalty, wat een uithaal! Buhler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Česká republika U21 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 47%, Česká republika U21 53%.
Argentina U21 - Česká republika U21 2:3