Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eesti U21 Norge U21
Panest1 odb Tactiek Aux armes
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 49.7
solid Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Andrekson passt de bal in één keer door. Veeremets bereikt de bal nog maar net als eerste. Veeremets passt de bal zonder na te denken. Teever rent richting de bal. Teever draait met de bal, schiet en ... Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Aljamaa rent richting de bal. Teever rent richting de bal. Aljamaa is nu in balbezit. Aljamaa draait met de bal, schiet en ... Risdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Norge U21 1:0

20e minuut.
Guldahl met een sublieme pass. Koern bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje verovert de bal door een tackle van achteren. Toje schiet op doel. Sipelgas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eesti U21 - Norge U21 1:1

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piigert neemt de hoekschop. Guldahl heeft problemen om de bal te vangen. Teever rent richting de bal. Teever schiet op doel. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Daar is Andrekson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringnes rent richting de bal. Ringnes probeert naar een medespeler te passen. Toje rent richting de bal. Toje haalt uit met een fantastische trap. Sipelgas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Vestli geeft een lange en hoge pass. Walseth kopt de bal weg. Klungelig pakt Külm de bal. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Andrekson probeert naar een medespeler te passen. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vassdal. Vassdal krijgt een gele kaart. Piigert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veeremets zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aljamaa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 51%, Norge U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eesti U21 - Norge U21 1:1

46e minuut.
Meister komt het veld opgelopen. Tiisväli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Vestli de bal. Teever is nu in balbezit. Haraldseid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haraldseid krijgt een gele kaart. Teever raakt geblesseerd tijdens het duel. Kõiv komt het veld opgelopen. Aljamaa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Norge U21 2:1

68e minuut.
Kirsaar heeft problemen om de bal te vangen. Kirsaar speelt de bal door. Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Aljamaa maakt een snoekduik en kopt de bal. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kruskal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruskal geeft de bal voor. Vestli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa onderschept slim de pass. Aljamaa draait met de bal, schiet en ... Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teever bereikt de bal nog maar net als eerste. Teever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Norge U21 3:1

84e minuut.
Teever rent richting de bal. Teever passt de bal in één keer door. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft de bal voor. Aljamaa krijgt zijn hoofd ertegen. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teever rent richting de bal. Teever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Norge U21 4:1

87e minuut.
Meister geeft de bal voor. Vestli kopt de bal weg. Tiisväli probeert de bal aan de voet te houden. Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Aljamaa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 38%, Norge U21 62%.
Eesti U21 - Norge U21 4:1