Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 Srbija U21
Bulgaria Tactiek 523 lb
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
51.2 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Kirkov passt de bal zonder na te denken. Garović is nu in balbezit. Garović passt de bal met de wreef. Dinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkić haalt uit met een fantastische trap. Linder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Orović controleert de bal met de borst. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba passt de bal in één keer door. Krupa rent richting de bal. Krupa schiet op doel. Vrcelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gordić rent richting de bal. Gordić speelt de bal door. Albijanić rent richting de bal. Albijanić draait met de bal, schiet en ... Puchý probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Marinković met een sublieme pass. Kirkov rent richting de bal. Slampák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slampák krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Albijanić heeft problemen om de bal te vangen. Puchý verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kirkov neemt de hoekschop. Albijanić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sosák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garović geeft een lange en hoge pass. Dinkić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 58%, Srbija U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko U21 - Srbija U21 0:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beočanin komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Buitenspel voor Krupa. Goede buitenspelval van de verdediging. Klimsak komt het veld opgelopen. Novičić komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Šventek geeft een lange en hoge pass. Chyba is nu in balbezit. Chyba met een sublieme pass. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel. Vrcelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Krupa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pútanko komt het veld opgelopen. Hreško komt het veld opgelopen. Ðogo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Marinković met een sublieme pass. Kirkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puchý. Puchý krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kirkov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haggard. Kirkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Garović wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Slampák de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 52%, Srbija U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko U21 - Srbija U21 0:0