Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecuador U21 Slovensko U21
Ecu21 Wing Tactiek Bulgaria
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45.5 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Lokatoš verovert de bal door een tackle van achteren. Lokatoš met een sublieme pass. Haggard bereikt de bal nog maar net als eerste. Haggard geeft een lange en hoge pass. Chyba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lokatoš onderschept slim de pass. Lokatoš passt de bal met de wreef. Haggard is nu in balbezit. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lokatoš rent richting de bal. Haggard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yánez de bal. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pereira rent richting de bal. Pereira geeft een lange en hoge pass. Puchý is nu in balbezit. Puchý geeft een hoge lob. Krupa kopt de bal weg. Barrios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lokatoš passt de bal met de wreef. Haggard bereikt de bal nog maar net als eerste. Haggard geeft de bal voor. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Melo passt de bal zonder na te denken. Torre Alta probeert naar een medespeler te passen. Slampák rent richting de bal. Benites verovert de bal door een tackle van achteren. Benites schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Puchý onderschept slim de pass. Haggard is nu in balbezit. Haggard met een sublieme pass. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 52%, Slovensko U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecuador U21 - Slovensko U21 0:0

50e minuut.
Scarone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haggard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lokatoš is nu in balbezit. Lokatoš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Melo speelt de bal door. Šventek geeft een hoge lob. Chyba kopt de bal weg. Daar is Krupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Buitenspel voor Chyba. Goede buitenspelval van de verdediging. Hreško komt het veld opgelopen. Pútanko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lokatoš onderschept slim de pass. Lokatoš geeft de bal voor. Scarone kopt de bal weg. Lokatoš is nu in balbezit. Lokatoš geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pútanko rent richting de bal. Pútanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Slovensko U21 0:1

68e minuut.
Haggard geeft een hoge lob. Chyba kopt de bal weg. Scarone is nu in balbezit. Pútanko onderschept slim de pass. Pútanko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Haggard onderschept slim de pass. Haggard probeert naar een medespeler te passen. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Puchý bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchý geeft een lange en hoge pass. Pútanko rent richting de bal. Pútanko haalt uit met een fantastische trap. Barrios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Slovensko U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 57%, Slovensko U21 43%.
Ecuador U21 - Slovensko U21 0:2