Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-18 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pitch Please Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1528
Pitch Please Behemot
Alfa 0.06b Tactiek 3
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Buchowski geeft een hoge lob. Gözalan kopt de bal weg. Panocha speelt de bal door. Pîrnău is nu in balbezit. Pîrnău schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gözalan geeft een lange en hoge pass. Pîrnău kopt de bal weg. Daar is Buchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević haalt uit met een fantastische trap. Quisipilina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quisipilina speelt de bal door. Moscati kan de bal niet met de borst controleren. Arthur met een sublieme pass. Pîrnău is nu in balbezit. Pîrnău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - Behemot 0:1

17e minuut.
Szebert met de inworp. Wenowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wenowaty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wenowaty zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Federico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bârlădeanu speelt de bal door. Arthur is nu in balbezit. Arthur geeft een hoge lob. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arthur onderschept slim de pass. Arthur passt de bal in één keer door. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - Behemot 0:2

31e minuut.
Panocha is nu in balbezit. Panocha geeft een hoge lob. Pavićević heeft problemen om de bal te vangen. Pîrnău bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrnău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 65%, Behemot 35%.
Pitch Please - Behemot 0:2

68e minuut.
Kunert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur speelt de bal door. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević haalt uit met een fantastische trap. Quisipilina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Arthur passt de bal met de wreef. Daar is Panocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panocha passt de bal zonder na te denken. Krasuski rent richting de bal. Krasuski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gözalan met een sublieme pass. Klungelig pakt Arthur de bal. Arthur speelt de bal door. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Krasuski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 74%, Behemot 26%.
Pitch Please - Behemot 0:2