Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-06 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: OverPowers Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10055
OverPowers Trójkolorowi 1919
OP Tactiek Go Go Go x2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Cora rent richting de bal. Cora speelt de bal door. Karpowicz is nu in balbezit. Karpowicz geeft een hoge lob. Ogiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bülbüloğlu speelt de bal door. Cora is nu in balbezit. Cora passt de bal in één keer door. Ogiński rent richting de bal. Ogiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ogiński rent richting de bal. Ogiński draait met de bal, schiet en ... Hanák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - Trójkolorowi 1919 0:1

24e minuut.
Cora met een snelle inworp. Bülbüloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Bülbüloğlu geeft een lange en hoge pass. Ogiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - Trójkolorowi 1919 0:2

40e minuut.
Klungelig pakt Cora de bal. Izdebski is nu in balbezit. Izdebski met een sublieme pass. Niinpelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinpelto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OverPowers 65%, Trójkolorowi 1919 35%.
OverPowers - Trójkolorowi 1919 0:2

48e minuut.
Kuys rent richting de bal. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldinho speelt de bal door. Bülbüloğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - Trójkolorowi 1919 0:3

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karpowicz neemt de hoekschop. Louvet is nu in balbezit. Louvet schiet op doel. Hanák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Izdebski kopt de bal weg. Klungelig pakt Maghiran de bal. Louvet rent richting de bal. Louvet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ateşoğlu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kuys is nu in balbezit. Ateşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşoğlu geeft een lange en hoge pass. Ogiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - Trójkolorowi 1919 0:4

76e minuut.
Chodkiewicz passt de bal met de wreef. Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz passt de bal met de wreef. Louvet is nu in balbezit. Louvet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OverPowers 53%, Trójkolorowi 1919 47%.
OverPowers - Trójkolorowi 1919 0:4