Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE Seattle SuperSonics
SHOGUN Tactiek 5555
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 64.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen very good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Popa rent richting de bal. Popa passt de bal in één keer door. Rastafariański heeft problemen om de bal te vangen. Rastafariański geeft een lange en hoge pass. Turkowski springt en kopt de bal. Zunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Osiński rent richting de bal. Osiński probeert naar een medespeler te passen. Lelewik probeert naar een medespeler te passen. Pejas is nu in balbezit. Pejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:1

8e minuut.
Staszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Munitis Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Munitis Álvarez passt de bal met de wreef. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grzegórzecki speelt de bal door. Łodyga is nu in balbezit. Łodyga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stach de bal. Stach draait met de bal, schiet en ... Gorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Munitis Álvarez is nu in balbezit. Stach verovert de bal door een tackle van achteren. Stach speelt de bal door. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:2

23e minuut.
Pejas rent richting de bal. Pejas passt de bal met de wreef. Lelewik rent richting de bal. Lelewik draait met de bal, schiet en ... Gorreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:3

25e minuut.
Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Györe bereikt de bal nog maar net als eerste. Györe passt de bal in één keer door. Munitis Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Munitis Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Łodyga geeft een lange en hoge pass. Kapturek is nu in balbezit. Kapturek passt de bal zonder na te denken. Stach rent richting de bal. Stach haalt uit met een fantastische trap. Gorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Inworp. Pejas met een snelle inworp. Artisti speelt de bal door. Klungelig pakt Stach de bal. Stach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:4

31e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal met de wreef. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański geeft de bal voor. Turkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Omelchuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti passt de bal met de wreef. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas geeft een lange en hoge pass. Gorreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitriţă heeft problemen om de bal te vangen. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:5

40e minuut.
Artisti speelt de bal door. Pejas rent richting de bal. Pejas passt de bal met de wreef. Łodyga is nu in balbezit. Łodyga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Łodyga speelt de bal door. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stach de bal. Stach draait met de bal, schiet en ... Gorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 57%, Seattle SuperSonics 43%.
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:6

54e minuut.
Stach speelt de bal door. Pejas is nu in balbezit. Pejas speelt de bal door. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zunga niet meer kan verder spelen. Raniszewski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gorreta trapt de bal weg. Munitis Álvarez kopt de bal weg. Daar is Staszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski schiet op doel. Raniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Merişor komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Pejas passt de bal zonder na te denken. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach haalt uit met een fantastische trap. Gorreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:7

78e minuut.
Györe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas onderschept slim de pass. Pejas met een sublieme pass. Stach rent richting de bal. Stach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:8

80e minuut.
Györe passt de bal met de wreef. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa probeert naar een medespeler te passen. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pejas speelt de bal door. Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti passt de bal in één keer door. Daar is Lelewik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelewik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mitriţă kopt de bal weg. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal zonder na te denken. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Turba rent richting de bal. Turba geeft een hoge lob. Omelchuk kopt de bal weg. Györe bereikt de bal nog maar net als eerste. Györe geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lelewik rent richting de bal. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Popa geeft een lange en hoge pass. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. Raniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 47%, Seattle SuperSonics 53%.
WIKINGOWIE - Seattle SuperSonics 0:8