Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo Fc.Adidas
poli Tactiek FCB
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.8 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


12e minuut.
Lerby neemt vlug de vrije trap. Janžič kopt de bal weg. Daar is Japa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Janžič rent richting de bal. Del Debbio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janžič raakt geblesseerd tijdens het duel. Orhun neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Fc.Adidas 0:1

17e minuut.
Janžič rent richting de bal. Buttiens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janžič. Buttiens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buttiens kan niet meer verder spelen. Balaskó komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Grande met een snelle inworp. Amir is nu in balbezit. Amir geeft de bal voor. Janžič bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Fc.Adidas 0:2

19e minuut.
Zamojda verovert de bal door een tackle van achteren. Zamojda geeft een hoge lob. Perišić is nu in balbezit. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rattín rent richting de bal. Del Debbio verovert de bal door een tackle van achteren. Del Debbio geeft de bal voor. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 67%, Fc.Adidas 33%.
CPN Poryjewo - Fc.Adidas 0:2

46e minuut.
Daar is Orhun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyman is nu in balbezit. Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Janžič bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sima kopt de bal weg. Şenadam rent richting de bal. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenadam verovert de bal door een tackle van achteren. Şenadam haalt uit met een fantastische trap. Szmatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Daar is Japa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun is nu in balbezit. Japa onderschept slim de pass. Janžič bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rajnák geeft een lange en hoge pass. Amir rent richting de bal. Tütüncü legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tütüncü krijgt een gele kaart. Amir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janžič neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Szmatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rattín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lerby probeert naar een medespeler te passen. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Del Debbio geeft de bal voor. Klungelig pakt Lerby de bal. Lerby geeft de bal voor. Janžič rent richting de bal. Janžič haalt uit met een fantastische trap. Szmatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Rajnák geeft de bal voor. Klungelig pakt Tütüncü de bal. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Szmatan bokst de bal weg.

70e minuut.
Şenadam is nu in balbezit. Şenadam probeert naar een medespeler te passen. Amir is nu in balbezit. Amir passt de bal zonder na te denken. Orhun is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Fc.Adidas 0:3

72e minuut.
Kasabov is nu in balbezit. Lerby verovert de bal door een tackle van achteren. Lerby probeert naar een medespeler te passen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Perišić heeft problemen om de bal te vangen. Đapić is nu in balbezit. Đapić geeft een hoge lob. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kasabov verovert de bal door een tackle van achteren. Reyman is nu in balbezit. Reyman passt de bal met de wreef. Perišić is nu in balbezit. Perišić haalt uit met een fantastische trap. Csont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov onderschept slim de pass. Kasabov geeft een hoge lob. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Đapić heeft problemen om de bal te vangen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Fc.Adidas 1:3

81e minuut.
Zamojda passt de bal met de wreef. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajnák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajnák krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Şenadam rent richting de bal. Şenadam met een sublieme pass. Janžič rent richting de bal. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ... Szmatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Şenadam geeft een lange en hoge pass. Amir kopt de bal weg. Daar is Tütüncü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janžič is nu in balbezit. Janžič draait met de bal, schiet en ... Szmatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 60%, Fc.Adidas 40%.
CPN Poryjewo - Fc.Adidas 1:3