Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-20 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.012
  • Stadion: Motyczaki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29910
Motyczaki RTS JUVE
4-3-3 Tactiek JUVE 1
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 60.7
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Krychowiak probeert naar een medespeler te passen. Črlenec is nu in balbezit. Lama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Črlenec raakt geblesseerd tijdens het duel. Črlenec komt bij de bal en schiet. Paal!

13e minuut.
Kubas onderschept slim de pass. Kubas probeert naar een medespeler te passen. Črlenec rent richting de bal. Črlenec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - RTS JUVE 0:1

19e minuut.
Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Črlenec krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Krychowiak is nu in balbezit. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski geeft een hoge lob. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Krychowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krychowiak passt de bal met de wreef. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - RTS JUVE 0:2

25e minuut.
Przerywacz heeft problemen om de bal te vangen. Przerywacz passt de bal in één keer door. Özkardeş probeert naar een medespeler te passen. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - RTS JUVE 0:3

29e minuut.
Grossmann met een sublieme pass. Cirrottola met een sublieme pass. Kubas speelt de bal door. Daar is Črlenec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Przerywacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

36e minuut.
Kubas is nu in balbezit. Kubas met een sublieme pass. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - RTS JUVE 0:4

40e minuut.
Boeru passt de bal met de wreef. Ślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślak geeft een lange en hoge pass. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 64%, RTS JUVE 36%.
Motyczaki - RTS JUVE 0:4

58e minuut.
Dan probeert naar een medespeler te passen. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş passt de bal met de wreef. Mroziński rent richting de bal. Mroziński draait met de bal, schiet en ... Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Momuntjuk rent richting de bal. Rybicki onderschept slim de pass. Rybicki passt de bal met de wreef. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Črlenec de bal. Kubas met een sublieme pass. Boeru is nu in balbezit. Boeru geeft de bal voor. Črlenec maakt een snoekduik en kopt de bal. Tocantins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Momuntjuk is nu in balbezit. Črlenec verovert de bal door een tackle van achteren. Črlenec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - RTS JUVE 0:5

67e minuut.
Rybicki passt de bal zonder na te denken. Boeru is nu in balbezit. Boeru passt de bal in één keer door. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec schiet op doel. Tocantins bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - RTS JUVE 0:6

72e minuut.
Niżnik speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Losada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec passt de bal in één keer door. Boeru rent richting de bal. Boeru speelt de bal door. Krychowiak is nu in balbezit. Tocantins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - RTS JUVE 0:7

81e minuut.
Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki met een sublieme pass. Kubas met een sublieme pass. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec schiet op doel. Tocantins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - RTS JUVE 0:8

88e minuut.
Ruciński rent richting de bal. Ruciński passt de bal met de wreef. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec draait met de bal, schiet en ... Węgorowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rybicki neemt de hoekschop. Tocantins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 40%, RTS JUVE 60%.
Motyczaki - RTS JUVE 0:8