Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: Kamper no
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 26692
Zaczynam się kończyć Fc ukradli mi krowę
Atak z przewrotk Tactiek Próbna
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 54.7
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Hatossy met de inworp. Daar is Câmpeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivarov is nu in balbezit. Koprivarov passt de bal met de wreef. Belek is nu in balbezit. Belek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Giefert is nu in balbezit. Giefert geeft een hoge lob. Białas geeft een hoge lob. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Lansheere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Belek kopt de bal weg. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Parandyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Parandyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Parandyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Białas rent richting de bal. Białas geeft de bal voor. Belek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:1

12e minuut.
Belek is nu in balbezit. Belek probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Lansheere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:2

14e minuut.
Apostolo rent richting de bal. Apostolo geeft de bal voor. Inworp. Magach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pribil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Semak probeert naar een medespeler te passen. Koprivarov rent richting de bal. Koprivarov passt de bal met de wreef. Belek rent richting de bal. Belek schiet op doel. Lansheere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Białas neemt de hoekschop. Belek kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Koprivarov met de inworp. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu met een sublieme pass. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kinzerskis heeft problemen om de bal te vangen. Sârbulescu is nu in balbezit. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:3

26e minuut.
Lansheere trapt de bal weg. Koprivarov kopt de bal weg. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă geeft de bal voor. Belek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:4

28e minuut.
Apostolo geeft een lange en hoge pass. Sârbulescu kopt de bal weg. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:5

31e minuut.
Dobrotă is nu in balbezit. Sârbulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Belek de bal. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Belek heeft problemen om de bal te vangen. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sârbulescu de bal. Sârbulescu schiet op doel. Lansheere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:6

34e minuut.
Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu passt de bal in één keer door. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Lansheere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Białas met een sublieme pass. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Belek is nu in balbezit. Belek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:7

41e minuut.
Białas onderschept slim de pass. Białas speelt de bal door. Belek rent richting de bal. Belek draait met de bal, schiet en ... Lansheere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Korman rent richting de bal. Dobrotă onderschept slim de pass. Dobrotă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:8

44e minuut.
Harušťák passt de bal zonder na te denken. Daar is Koprivarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koprivarov met een sublieme pass. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 67%, Fc ukradli mi krowę 33%.
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:8

47e minuut.
Belek is nu in balbezit. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Koprivarov geeft de bal voor. Belek krijgt zijn hoofd ertegen. Lansheere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:9

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobrotă de bal onder controle te krijgen. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu passt de bal met de wreef. Belek rent richting de bal. Belek draait met de bal, schiet en ... Lansheere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Magach met een sublieme pass. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu met een sublieme pass. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fekete heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:10

54e minuut.
Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu passt de bal in één keer door. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:11

57e minuut.
Pribil speelt de bal door. Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu met een sublieme pass. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Giefert probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz is nu in balbezit. Câmpeanu begaat een overtreding. Bacusiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bacusiewicz kan niet meer verder spelen.

67e minuut.
Sârbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Sârbulescu passt de bal met de wreef. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:12

69e minuut.
Magach met een sublieme pass. Harušťák rent richting de bal. Hatossy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hatossy krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Magach geeft de bal voor. Koprivarov probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Lansheere probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:13

71e minuut.
Cavcav komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Câmpeanu speelt de bal door. Korman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrotă. Dobrotă krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu rent richting de bal. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Lansheere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:14

82e minuut.
Koprivarov speelt de bal door. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu passt de bal zonder na te denken. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Magach passt de bal met de wreef. Rejski is nu in balbezit. Koprivarov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koprivarov krijgt een gele kaart. Rejski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Magach is nu in balbezit. Magach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Białas rent richting de bal. Białas passt de bal in één keer door. Dobrotă rent richting de bal. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Lansheere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cavcav rent richting de bal. Cavcav haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Korman met een sublieme pass. Semak is nu in balbezit. Semak geeft de bal voor. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Lansheere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kinzerskis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:15

90e minuut.
Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă heeft problemen om de bal te vangen. Dobrotă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 68%, Fc ukradli mi krowę 32%.
Zaczynam się kończyć - Fc ukradli mi krowę 0:16