Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-06 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: Legendarni Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 37416
Legendarni FC Abarth
Ulepszona 5-3-2 Tactiek V205r1
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 57.2
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Luňák is nu in balbezit. Luňák passt de bal zonder na te denken. Ruiz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC Abarth 0:1

5e minuut.
Ruiz Díaz is nu in balbezit. Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov draait met de bal, schiet en ... Macharski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC Abarth 0:2

11e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal zonder na te denken. Luňák probeert naar een medespeler te passen. Krustanov is nu in balbezit. Krustanov draait met de bal, schiet en ... Macharski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC Abarth 0:3

12e minuut.
Rybnik is nu in balbezit. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş geeft de bal voor. Krustanov kan de bal niet met de borst controleren. Krustanov haalt uit met een fantastische trap. Macharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Rybnik verovert de bal door een tackle van achteren. Luňák maakt een afschuwelijke overtreding. Luňák krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lødemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladin verovert de bal door een tackle van achteren. Mladin geeft de bal voor. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov schiet op doel. Macharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov passt de bal met de wreef. Ruiz Díaz rent richting de bal. Ruiz Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC Abarth 0:4

23e minuut.
Macharski trapt de bal weg van het doel. Luňák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lødemel. Lødemel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Scrivani bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov verovert de bal door een tackle van achteren. Krustanov passt de bal zonder na te denken. Ruiz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz schiet op doel. Macharski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lødemel met een sublieme pass. Raimbault bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimbault passt de bal in één keer door. Daar is Krustanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC Abarth 0:5

36e minuut.
Krustanov verovert de bal door een tackle van achteren. Krustanov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Luňák de bal. Ruiz Díaz is nu in balbezit. Ruiz Díaz schiet op doel. Macharski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krustanov rent richting de bal. Krustanov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Raimbault passt de bal zonder na te denken. Krustanov is nu in balbezit. Krustanov passt de bal zonder na te denken. Ruiz Díaz rent richting de bal. Ruiz Díaz schiet op doel. Macharski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krustanov rent richting de bal. Krustanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC Abarth 0:6

44e minuut.
Raimbault kopt de bal weg. Krustanov is nu in balbezit. Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák schiet op doel. Macharski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC Abarth 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 66%, FC Abarth 34%.
Legendarni - FC Abarth 0:7

49e minuut.
Mezaroş geeft de bal voor. Salgado kopt de bal weg. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz is nu in balbezit. Ruiz Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macharski speelt de bal door. Lødemel met een sublieme pass. Mladin speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado geeft een hoge lob. Macharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mladin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontier verovert de bal door een tackle van achteren. Palietis rent richting de bal. Palietis geeft de bal voor. Rybnik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Raimbault passt de bal in één keer door. Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák passt de bal in één keer door. Krustanov rent richting de bal. Krustanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ruiz Díaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Scrivani de bal. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Díaz schiet op doel. Macharski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Krustanov schiet op doel. Macharski speelt de bal door. Luňák kopt de bal weg. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov draait met de bal, schiet en ... Macharski bokst de bal weg.

66e minuut.
Krustanov heeft problemen om de bal te vangen. Stute begaat een overtreding. Krustanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Mladin wilt de vrije trap nemen. Krustanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Macharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Szulej rent richting de bal. Szulej geeft een lange en hoge pass. Krustanov is nu in balbezit. Ruiz Díaz rent richting de bal. Ruiz Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Palietis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Ruiz Díaz is nu in balbezit. Ruiz Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szulej passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado speelt de bal door. Krustanov rent richting de bal. Krustanov draait met de bal, schiet en ... Macharski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Skalski de bal. Luňák is nu in balbezit. Luňák passt de bal zonder na te denken. Krustanov rent richting de bal. Krustanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC Abarth 0:8

87e minuut.
Krustanov passt de bal zonder na te denken. Raimbault is nu in balbezit. Raimbault passt de bal zonder na te denken. Ruiz Díaz rent richting de bal. Ruiz Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC Abarth 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 66%, FC Abarth 34%.
Legendarni - FC Abarth 0:9