Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda Zielona Śmierć
std Tactiek wypijesz i ty
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 28
uitmuntend Schieten waardeloos
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Calistru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lăzărescu. Calistru raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonfigli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toma kopt de bal weg. Mpondo heeft problemen om de bal te vangen. Calistru rent richting de bal. Calistru schiet op doel. Trinidad bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Tovar kopt de bal weg. Bonfigli probeert naar een medespeler te passen. Calistru bereikt de bal nog maar net als eerste. Calistru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 1:0

3e minuut.
Viza probeert naar een medespeler te passen. Toma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołuch. Toma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bonfigli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bonfigli met een sublieme pass. Tovar rent richting de bal. Tovar passt de bal zonder na te denken. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tovar kopt de bal weg. Bonfigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołuch begaat een overtreding. Bonfigli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonfigli komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tovar passt de bal in één keer door. Krajčík is nu in balbezit. Krajčík passt de bal in één keer door. Calistru rent richting de bal. Calistru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Czapek passt de bal zonder na te denken. Derda rent richting de bal. Derda geeft een lange en hoge pass. Toma rent richting de bal. Toma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Calistru is nu in balbezit. Calistru passt de bal met de wreef. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma haalt uit met een fantastische trap. Trinidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 2:0

24e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar passt de bal zonder na te denken. Viza is nu in balbezit. Calistru verovert de bal door een tackle van achteren. Calistru draait met de bal, schiet en ... Trinidad bokst de bal weg. Toma is nu in balbezit. Toma draait met de bal, schiet en ... Trinidad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 3:0

25e minuut.
Mpondo speelt de bal door. Distefani rent richting de bal. Bonfigli onderschept slim de pass. Bonfigli haalt uit met een fantastische trap. Trinidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 4:0

28e minuut.
Rudecki onderschept slim de pass. Rudecki met een sublieme pass. Ustael rent richting de bal. Calistru onderschept slim de pass. Calistru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 5:0

32e minuut.
Toma kopt de bal weg. Distefani is nu in balbezit. Calistru onderschept slim de pass. Calistru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Calistru kopt de bal weg. Gołuch heeft problemen om de bal te vangen. Toma is nu in balbezit. Toma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 6:0

37e minuut.
Bonfigli geeft een lange en hoge pass. Gołuch speelt de bal door. Daar is Vlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toma rent richting de bal. Toma haalt uit met een fantastische trap. Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calistru rent richting de bal. Calistru draait met de bal, schiet en ... Trinidad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 7:0

42e minuut.
Malanowski probeert de bal met de borst te controleren. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Malanowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Malanowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Malanowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Mpondo met een sublieme pass. Vlatković heeft problemen om de bal te vangen. Toma rent richting de bal. Toma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 21%, Zielona Śmierć 79%.
Petarda - Zielona Śmierć 8:0

49e minuut.
Paraviso met een sublieme pass. Rudecki is nu in balbezit. Calistru verovert de bal door een tackle van achteren. Calistru schiet op doel. Trinidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 9:0

50e minuut.
Krajčík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Branco komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfigli geeft een hoge lob. Calistru is nu in balbezit. Calistru schiet op doel. Trinidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Toma is nu in balbezit. Madroñero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toma raakt geblesseerd tijdens het duel. Güngören komt het veld opgelopen. Milinković - Savić komt het veld opgelopen. Bonfigli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toma kan de bal niet met de borst controleren. Trinidad bokst de bal weg. Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 10:0

56e minuut.
Mpondo rent richting de bal. Mpondo speelt de bal door. Klungelig pakt Vlatković de bal. Toma rent richting de bal. Toma haalt uit met een fantastische trap. Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawiejski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bonfigli speelt de bal door. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Viza is nu in balbezit. Güngören verovert de bal door een tackle van achteren. Güngören schiet op doel. Trinidad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Milinković - Savić is nu in balbezit. Milinković - Savić passt de bal met de wreef. Daar is Viza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören draait met de bal, schiet en ... Trinidad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Zielona Śmierć 11:0

67e minuut.
Czapek verovert de bal door een tackle van achteren. Derda rent richting de bal. Derda geeft een hoge lob. Güngören is nu in balbezit. Güngören haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Güngören rent richting de bal. Güngören geeft een lange en hoge pass. Daar is Vlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toma is nu in balbezit. Toma draait met de bal, schiet en ... Trinidad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Toma heeft problemen om de bal te vangen. Trinidad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Distefani kopt de bal weg. Milinković - Savić probeert de bal met de borst te controleren. Milinković - Savić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Güngören de bal. Güngören geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković - Savić verovert de bal door een tackle van achteren. Milinković - Savić geeft de bal voor. Toma rent richting de bal. Toma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 24%, Zielona Śmierć 76%.
Petarda - Zielona Śmierć 11:0