Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-27 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Estadio da Gruz
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 38740
FC KZN Juventus TZ
tao Tactiek Pierwsza
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 44.7
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Szczupak onderschept slim de pass. Szczupak heeft problemen om de bal te vangen. Szczupak speelt de bal door. Kojzar rent richting de bal. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Welch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Szczupak speelt de bal door. Kojzar rent richting de bal. Kojzar passt de bal in één keer door. Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak onderschept slim de pass. Szczupak geeft een lange en hoge pass. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur speelt de bal door. Kojzar rent richting de bal. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Welch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - Juventus TZ 1:0

23e minuut.
Nejezchleba verovert de bal door een tackle van achteren. Nejezchleba met een sublieme pass. Szczupak met een sublieme pass. Kojzar rent richting de bal. Kojzar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Corbu speelt de bal door. Kojzar rent richting de bal. Kocur rent richting de bal. Kocur schiet op doel. Welch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - Juventus TZ 2:0

29e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een lange en hoge pass. Kocur kopt de bal weg. Kojzar rent richting de bal. Kojzar schiet op doel. Welch bokst de bal weg.

38e minuut.
Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu passt de bal in één keer door. Szczupak heeft problemen om de bal te vangen. Szczupak geeft de bal voor. Kocur krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nejezchleba heeft problemen om de bal te vangen. Nejezchleba passt de bal met de wreef. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar draait met de bal, schiet en ... Welch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - Juventus TZ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 38%, Juventus TZ 62%.
FC KZN - Juventus TZ 3:0

54e minuut.
Welch trapt de bal weg. Corbu kopt de bal weg. Nejezchleba probeert naar een medespeler te passen. Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Uzdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur verovert de bal door een tackle van achteren. Kocur passt de bal met de wreef. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Velcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcea geeft een lange en hoge pass. Fauchet controleert de bal met de borst. Colombiano rent richting de bal. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kojzar rent richting de bal. Kojzar passt de bal met de wreef. Kocur rent richting de bal. Kocur draait met de bal, schiet en ... Welch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Welch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 42%, Juventus TZ 58%.
FC KZN - Juventus TZ 3:0