Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS Akacjowa united bdg
Nova v.9 Tactiek Taktyka_3++
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten adequate
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Balsa onderschept slim de pass. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz geeft een hoge lob. Teplovas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - united bdg 1:0

8e minuut.
Vanzini geeft de bal voor. Agustí kopt de bal weg. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion geeft een hoge lob. Bermúdez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cherchesov geeft een lange en hoge pass. Teplovas kopt de bal weg. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - united bdg 2:0

21e minuut.
Vanzini onderschept slim de pass. Vanzini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Misierewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misierewicz geeft een lange en hoge pass. Teplovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Koníř geeft de bal voor. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz geeft een hoge lob. Teplovas krijgt zijn hoofd ertegen. Saunders werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - united bdg 3:0

34e minuut.
Vanzini passt de bal zonder na te denken. Misierewicz rent richting de bal. Misierewicz geeft een lange en hoge pass. Teplovas krijgt zijn hoofd ertegen. Saunders probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - united bdg 4:0

37e minuut.
Jurion met een sublieme pass. Daar is Teplovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teplovas geeft een hoge lob. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rosenwirth met een sublieme pass. Jurion is nu in balbezit. Jurion probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cherchesov verovert de bal door een tackle van achteren. Cherchesov passt de bal met de wreef. Jurion is nu in balbezit. Jurion geeft een lange en hoge pass. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen. Saunders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - united bdg 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Akacjowa 39%, united bdg 61%.
AKS Akacjowa - united bdg 5:0

46e minuut.
Brezeanu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Agustí geeft een lange en hoge pass. Thomet kopt de bal weg. Klungelig pakt Gutemberg de bal. Jurion is nu in balbezit. Jurion geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Alvarado controleert de bal met de borst. Vanzini rent richting de bal. Vanzini passt de bal zonder na te denken. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz geeft de bal voor. Saunders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teplovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - united bdg 6:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žarkov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft de bal voor. Teplovas rent richting de bal. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Saunders maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Süvari komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sugiarto geeft een lange en hoge pass. Koníř is nu in balbezit. Koníř geeft een lange en hoge pass. Süvari is nu in balbezit. Süvari draait met de bal, schiet en ... Saunders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Teplovas passt de bal met de wreef. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion passt de bal in één keer door. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Saunders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Akacjowa 41%, united bdg 59%.
AKS Akacjowa - united bdg 6:0