Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harpagans Satuk
XXXX5212better2 Tactiek 442aa
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 41
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Samarone onderschept slim de pass. Żaczek met een sublieme pass. Jacaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski onderschept slim de pass. Czapiewski schiet op doel. Paal! Praščević is nu in balbezit. Praščević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 1:0

14e minuut.
Cerber probeert naar een medespeler te passen. Nerli met een sublieme pass. Żaczek speelt de bal door. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap. Drożdżewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 2:0

21e minuut.
Nerli rent richting de bal. Vitoriamo begaat een overtreding. Nerli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nerli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Praščević kopt de bal weg. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap. Drożdżewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 3:0

23e minuut.
Praščević probeert naar een medespeler te passen. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Jacaré probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 4:0

24e minuut.
Orkopoulos is nu in balbezit. Orkopoulos passt de bal met de wreef. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević rent richting de bal. Praščević schiet op doel. Drożdżewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Jacaré geeft de bal voor. Chong kopt de bal weg. Klungelig pakt Vitoriamo de bal. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mahler geeft een lange en hoge pass. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević schiet op doel. Drożdżewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Guijt speelt de bal door. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz met een sublieme pass. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek passt de bal met de wreef. Jacaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević verovert de bal door een tackle van achteren. Praščević draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Chong is nu in balbezit. Chong geeft een hoge lob. Pyda kopt de bal weg. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Łagódka rent richting de bal. Praščević onderschept slim de pass. Praščević passt de bal in één keer door. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 26%, Satuk 74%.
FC Harpagans - Satuk 4:0

47e minuut.
Vitoriamo geeft een hoge lob. Nerli met een sublieme pass. Praščević is nu in balbezit. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 5:0

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żaczek zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Praščević de bal. Jacaré rent richting de bal. Praščević verovert de bal door een tackle van achteren. Praščević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Pyda de bal. Orkopoulos is nu in balbezit. Pyda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyda krijgt een gele kaart. Orkopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żaczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czapiewski springt en kopt de bal. Drożdżewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 6:0

57e minuut.
Klungelig pakt Machete de bal. Żaczek probeert naar een medespeler te passen. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 7:0

61e minuut.
Nerli met de inworp. Żaczek rent richting de bal. Żaczek geeft de bal voor. Praščević is nu in balbezit. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 8:0

64e minuut.
Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong geeft een lange en hoge pass. Czapiewski kopt de bal weg. Praščević rent richting de bal. Praščević schiet op doel. Paal! Drożdżewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Vitoriamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nerli zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Praščević rent richting de bal. Pyda rent richting de bal. Praščević onderschept slim de pass. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 9:0

78e minuut.
Pyda geeft een hoge lob. Inworp. Nerli met een snelle inworp. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski schiet op doel. Drożdżewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Jacaré geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nerli met een snelle inworp. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Chong met een sublieme pass. Żaczek is nu in balbezit. Żaczek passt de bal in één keer door. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żaczek met de inworp. Orkopoulos geeft de bal voor. Czapiewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Drożdżewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - Satuk 10:0

90e minuut.
Tandori speelt de bal door. Pogriliuc heeft problemen om de bal te vangen. Praščević onderschept slim de pass. Praščević schiet op doel. Drożdżewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 22%, Satuk 78%.
FC Harpagans - Satuk 10:0