Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Środa Wlkp Buli Z-ne
nowa siła 1 Tactiek Pozdro Ziomy
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 54.6
formidable Schieten solid
solid Passen very good
outstanding Verdedigen very good


8e minuut.
Đurašković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peneş is nu in balbezit. Peneş geeft een lange en hoge pass. Freschi is nu in balbezit. Freschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo passt de bal in één keer door. Sorriso rent richting de bal. Sapun onderschept slim de pass. Sapun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Peneş geeft een lange en hoge pass. Gorząd kopt de bal weg. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Środa Wlkp - Buli Z-ne 1:0

33e minuut.
Sapun rent richting de bal. Sorriso onderschept slim de pass. Nier onderschept slim de pass. Sapun is nu in balbezit. Sapun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Templak kopt de bal weg. Graužinis is nu in balbezit. Freschi onderschept slim de pass. Freschi draait met de bal, schiet en ... Simoës werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Środa Wlkp - Buli Z-ne 2:0

35e minuut.
Gorząd passt de bal met de wreef. Peneş rent richting de bal. Peneş passt de bal met de wreef. Freschi rent richting de bal. Freschi draait met de bal, schiet en ... Simoës verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Graužinis heeft problemen om de bal te vangen. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Simoës probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Środa Wlkp - Buli Z-ne 3:0

41e minuut.
Entrialgo met de inworp. Mráz rent richting de bal. Đurašković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đurašković krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Amati rent richting de bal. Amati geeft een lange en hoge pass. Nier kopt de bal weg. Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Środa Wlkp - Buli Z-ne 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Środa Wlkp 37%, Buli Z-ne 63%.
Środa Wlkp - Buli Z-ne 3:1

46e minuut.
Klungelig pakt Abdulov de bal. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput speelt de bal door. Mráz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mráz schiet op doel. Friaça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapun haalt uit met een fantastische trap. Friaça bokst de bal weg.

47e minuut.
Templak verovert de bal door een tackle van achteren. Templak geeft een hoge lob. Gorząd kopt de bal weg. Freschi controleert de bal met de borst. Freschi draait met de bal, schiet en ... Simoës bokst de bal weg. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Guziałek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Liput met een sublieme pass. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mráz de bal. Mráz draait met de bal, schiet en ... Paal! Friaça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Inworp. Đurašković met de inworp. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş geeft een hoge lob. Freschi springt en kopt de bal. Simoës verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorząd rent richting de bal. Gorząd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Środa Wlkp - Buli Z-ne 4:1

59e minuut.
Di Zenso met een sublieme pass. Abdulov is nu in balbezit. Abdulov passt de bal met de wreef. Freschi is nu in balbezit. Freschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Freschi rent richting de bal. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coronel zal de hoekschop nemen. Gorząd krijgt zijn hoofd ertegen. Simoës kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedź begaat een overtreding. Freschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Đurašković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Di Zenso probeert de bal met de borst te controleren. Freschi is nu in balbezit. Freschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komorowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Kraman komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Hanhisuanto de bal. Templak bereikt de bal nog maar net als eerste. Templak geeft een hoge lob. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Simoës verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Środa Wlkp 47%, Buli Z-ne 53%.
Środa Wlkp - Buli Z-ne 4:1