Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrum Zerkov Norvicca
Ostra Tactiek basic
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
52 gemiddelde waardering 46.7
solid Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Casierra rent richting de bal. Panaite begaat een overtreding. Casierra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Casierra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean draait met de bal, schiet en ... Teletubiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rab is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cioropina passt de bal met de wreef. Casierra speelt de bal door. Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Norvicca 1:0

29e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan geeft een hoge lob. Biaggi rent richting de bal. Biaggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Folorunsho geeft een hoge lob. Szarawarski kan de bal niet met de borst controleren. Szarawarski geeft een lange en hoge pass. Rab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rab haalt uit met een fantastische trap. Teletubiański bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 43%, Norvicca 57%.
Centrum Zerkov - Norvicca 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Bindzár de bal. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindzár begaat een overtreding. Oltean wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Folorunsho met een snelle inworp. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina begaat een overtreding. Cioropina krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Casierra rent richting de bal. Casierra passt de bal met de wreef. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka geeft de bal voor. Rab springt en kopt de bal. Teletubiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Ciavarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarella geeft een lange en hoge pass. Rab kopt de bal weg. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Casierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra geeft een hoge lob. Guevara probeert de bal aan de voet te houden. Rab is nu in balbezit. Rab haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 34%, Norvicca 66%.
Centrum Zerkov - Norvicca 1:0