Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-06 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Kingsway Crystals
4222 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
24 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 60.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky geeft de bal voor. Macleod kopt de bal weg. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ... Sólido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 1:0

9e minuut.
Facio met een sublieme pass. Kořen is nu in balbezit. Vierziger is nu in balbezit. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 1:1

17e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanue begaat een overtreding. Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. Czerwek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macleod springt en kopt de bal. Sólido bokst de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 2:1

24e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Bochinsky geeft de bal voor. Talbot kopt de bal weg. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Krusha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bochinsky met een snelle inworp. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ... Sólido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 3:1

27e minuut.
Endrődi geeft een hoge lob. Fejkiel is nu in balbezit. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot passt de bal zonder na te denken. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod draait met de bal, schiet en ... Unanue probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czerwek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 4:1

35e minuut.
Macleod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel probeert naar een medespeler te passen. Hubzin rent richting de bal. Hubzin geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een hoge lob. Fejkiel is nu in balbezit. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 48%, Kingsway Crystals 52%.
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 5:1

49e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Roško verovert de bal door een tackle van achteren. Roško geeft een hoge lob. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Daar is Kořen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facio bereikt de bal nog maar net als eerste. Facio met een sublieme pass. Klungelig pakt Roško de bal. Roško geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Nasser verovert de bal door een tackle van achteren. Nasser geeft een lange en hoge pass. Macleod kopt de bal weg. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Sólido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Roško geeft een lange en hoge pass. Nasser heeft problemen om de bal te vangen. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Unanue kan de bal niet met de borst controleren. Macleod is nu in balbezit. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ... Sólido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 6:1

75e minuut.
Bochinsky geeft de bal voor. Macleod kopt de bal weg. Fejkiel controleert de bal met de borst. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ... Sólido bokst de bal weg.

84e minuut.
Fejkiel geeft de bal voor. Nasser kopt de bal weg. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Surman geeft een hoge lob. Hubzin rent richting de bal. Endrődi rent richting de bal. Hubzin verovert de bal door een tackle van achteren. Hubzin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hubzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama geeft de bal voor. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Amborsi kopt de bal weg. Mast rent richting de bal. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky geeft een hoge lob. Talbot springt en kopt de bal. Sólido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 43%, Kingsway Crystals 57%.
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 6:1