Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer Is Not An Excuse ANFIELD LFC
541 Tactiek cork
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal zonder na te denken. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft een hoge lob. Macleod springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz geeft een hoge lob. Talbot kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Commons bereikt de bal nog maar net als eerste. Commons geeft een lange en hoge pass. Daar is Huckerby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begazo rent richting de bal. Begazo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - ANFIELD LFC 1:0

26e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal met de wreef. Araúz speelt de bal door. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Huckerby rent richting de bal. Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Talbot springt en kopt de bal. Jackson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Is Not An Excuse 51%, ANFIELD LFC 49%.
Beer Is Not An Excuse - ANFIELD LFC 1:0

47e minuut.
Begazo kopt de bal weg. Huckerby is nu in balbezit. Araúz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Araúz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sharpe is nu in balbezit. Macleod onderschept slim de pass. Macleod met een sublieme pass. Talbot is nu in balbezit. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beer Is Not An Excuse - ANFIELD LFC 1:1

55e minuut.
Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkol passt de bal met de wreef. Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby schiet op doel. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - ANFIELD LFC 2:1

55e minuut.
Moody komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Talbot. Goede buitenspelval van de verdediging. Bergkamp komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot passt de bal zonder na te denken. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Jackson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beer Is Not An Excuse - ANFIELD LFC 2:2

62e minuut.
Czerwek met een snelle inworp. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal in één keer door. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - ANFIELD LFC 2:3

73e minuut.
Inworp. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen. Charlton met een snelle inworp. Keane geeft een hoge lob. Begazo springt en kopt de bal. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Charlton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerwek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Fisher probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Charlton de bal. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - ANFIELD LFC 2:4

85e minuut.
Klungelig pakt Maghiran de bal. Commons bereikt de bal nog maar net als eerste. Commons passt de bal in één keer door. Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nasser rent richting de bal. Begazo verovert de bal door een tackle van achteren. Begazo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - ANFIELD LFC 3:4

89e minuut.
Bochinsky met de inworp. Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft de bal voor. Bergkamp springt en kopt de bal. Jackson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Is Not An Excuse 54%, ANFIELD LFC 46%.
Beer Is Not An Excuse - ANFIELD LFC 3:4