Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Colchester Fc Cobra 79
mr Tactiek New
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 45
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Dubrava verovert de bal door een tackle van achteren. Dubrava speelt de bal door. Ćurčić is nu in balbezit. Ćurčić schiet op doel. Basilone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colchester - Fc Cobra 79 0:1

8e minuut.
Cutini met een sublieme pass. Fauth is nu in balbezit. Fauth passt de bal in één keer door. Ćurčić is nu in balbezit. Ćurčić schiet op doel. Basilone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kaputikyan de bal. Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kaputikyan rent richting de bal. Nawrocki onderschept slim de pass. Nawrocki passt de bal zonder na te denken. Fauth is nu in balbezit. Fauth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Radziwon geeft een hoge lob. Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Banaszek de bal. Ćurčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rehn kan de bal niet met de borst controleren. Nicholas geeft de bal voor. Kaputikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauth onderschept slim de pass. Fauth schiet op doel. Basilone bokst de bal weg. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Ćurčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauth passt de bal in één keer door. Dočekal is nu in balbezit. Dočekal draait met de bal, schiet en ... Ćurčić krijgt zijn hoofd ertegen. Basilone bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ropśnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radziwon met een snelle inworp. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron maakt een afschuwelijke overtreding. Dobrin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dobrin kan niet meer verder spelen. Sartorelli komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Cutini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaputikyan met de inworp. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tosiński kopt de bal weg. Cutini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tywralski. Tywralski krijgt een gele kaart. Cutini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cutini met een snel genomen vrije trap. Ropśnik kan de bal niet met de borst controleren. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić draait met de bal, schiet en ... Basilone bokst de bal weg.

37e minuut.
Radziwon geeft de bal voor. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas passt de bal met de wreef. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colchester 56%, Fc Cobra 79 44%.
FC Colchester - Fc Cobra 79 0:1

46e minuut.
Iroldi komt het veld opgelopen. Grundy komt het veld opgelopen. Əmirov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tywralski kan de bal niet met de borst controleren. Kaputikyan rent richting de bal. Iroldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaputikyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kaputikyan kan niet meer verder spelen.

51e minuut.
Brzoskowski speelt de bal door. Rehn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicholas. Nicholas krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sartorelli rent richting de bal. Sartorelli probeert naar een medespeler te passen. Brzoskowski probeert de bal met de borst te controleren. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski schiet op doel. Bergman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Grundy kopt de bal weg. Dubrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrava passt de bal met de wreef. Əmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Bourguignon komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bidaurrázaga komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kalita geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iroldi met een snelle inworp. Grundy is nu in balbezit. Grundy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colchester - Fc Cobra 79 0:2

79e minuut.
Brzoskowski met een sublieme pass. Sartorelli rent richting de bal. Sartorelli passt de bal zonder na te denken. Tywralski rent richting de bal. Tywralski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bidaurrázaga rent richting de bal. Tywralski is nu in balbezit. Tywralski heeft problemen om de bal te vangen. Tywralski draait met de bal, schiet en ... Bergman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colchester - Fc Cobra 79 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colchester 56%, Fc Cobra 79 44%.
FC Colchester - Fc Cobra 79 1:2