Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv High Tops
X Tactiek Man Wide
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 37.1
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Tanoira onderschept slim de pass. Tanoira passt de bal zonder na te denken. Bortolotti is nu in balbezit. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Tanoira schiet op doel. Niemiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ťopek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hałgas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković onderschept slim de pass. Butković speelt de bal door. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Sams bokst de bal weg.

17e minuut.
Niemiro rent richting de bal. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ťopek neemt de hoekschop. Sams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chapman is nu in balbezit. Chapman passt de bal met de wreef. Ťopek geeft een lange en hoge pass. Hałgas probeert de bal met de borst te controleren. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Sams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kunák kopt de bal weg. de Meersman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kousalík. Kousalík krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kunák rent richting de bal. Kunák geeft de bal voor. Bortolotti heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - High Tops 1:0

44e minuut.
Tanoira passt de bal in één keer door. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński met een sublieme pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 26%, High Tops 74%.
Real Madrid Sv - High Tops 1:0

47e minuut.
Tiisala rent richting de bal. Butković verovert de bal door een tackle van achteren. Butković speelt de bal door. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas schiet op doel. Sams bokst de bal weg.

50e minuut.
Ťopek verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner rent richting de bal. Bronner met een sublieme pass. Kousalík is nu in balbezit. Kousalík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu geeft een hoge lob. Ťopek kopt de bal weg. Tanoira rent richting de bal. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Chapman rent richting de bal. Chapman geeft de bal voor. Butković heeft problemen om de bal te vangen. Kousalík rent richting de bal. Kousalík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Butković kopt de bal weg. Hałgas rent richting de bal. Bortolotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bortolotti krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Butković verovert de bal door een tackle van achteren. Butković met een sublieme pass. Tanoira rent richting de bal. Tanoira schiet op doel. Sams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - High Tops 2:0

70e minuut.
Tanoira is nu in balbezit. Hałgas probeert de bal met de borst te controleren. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira haalt uit met een fantastische trap. Sams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - High Tops 3:0

74e minuut.
Bronner geeft een hoge lob. Chapman is nu in balbezit. Chapman met een sublieme pass. Bronner rent richting de bal. Bronner geeft een lange en hoge pass. Paal! Hielkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Inworp. Ťopek met de inworp. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - High Tops 4:0

81e minuut.
Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťopek verovert de bal door een tackle van achteren. Ťopek met een sublieme pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tiisala de bal onder controle te krijgen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 41%, High Tops 59%.
Real Madrid Sv - High Tops 4:0