Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ours Varennes LittleWarriorFC
4123 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 16.5
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
MacDougall probeert naar een medespeler te passen. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper speelt de bal door. Molson rent richting de bal. Molson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
MacDougall verovert de bal door een tackle van achteren. MacDougall probeert naar een medespeler te passen. Hooper is nu in balbezit. Stevenson rent richting de bal. Stevenson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ours Varennes - LittleWarriorFC 1:0

14e minuut.
Ratcliff is nu in balbezit. Lyall verovert de bal door een tackle van achteren. Lyall passt de bal met de wreef. Hooper is nu in balbezit. Hooper draait met de bal, schiet en ... Gagne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Stevenson rent richting de bal. Striker verovert de bal door een tackle van achteren. Striker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Molson de bal. Beckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Molson verovert de bal door een tackle van achteren. Molson schiet op doel. Gagne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ours Varennes - LittleWarriorFC 2:0

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gagne niet meer kan verder spelen. Forbes komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Molson bereikt de bal nog maar net als eerste. Molson passt de bal met de wreef. Hooper rent richting de bal. Hooper draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ours Varennes - LittleWarriorFC 3:0

38e minuut.
Britner probeert naar een medespeler te passen. Stevenson rent richting de bal. Stevenson passt de bal in één keer door. Hooper rent richting de bal. Hooper draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bluth speelt de bal door. Molson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Molson rent richting de bal. Molson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Beckmann is nu in balbezit. Molson verovert de bal door een tackle van achteren. Striker begaat een overtreding. Striker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ours Varennes 19%, LittleWarriorFC 81%.
Ours Varennes - LittleWarriorFC 3:0

49e minuut.
Wang is nu in balbezit. Bluth verovert de bal door een tackle van achteren. Bluth geeft een lange en hoge pass. Hooper is nu in balbezit. Hooper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lavigne geeft een hoge lob. Inworp. Lyall met de inworp. Stevenson is nu in balbezit. Stevenson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Djekanovic komt het veld opgelopen. Franklin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Beckmann onderschept slim de pass. Daar is Striker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Striker passt de bal zonder na te denken. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Britner kopt de bal weg. Lyall is nu in balbezit. Lyall probeert naar een medespeler te passen. Molson is nu in balbezit. Molson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ours Varennes - LittleWarriorFC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ours Varennes 30%, LittleWarriorFC 70%.
Ours Varennes - LittleWarriorFC 4:0