Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fustian Storm Oak Devils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sinclair met de inworp. Parise is nu in balbezit. Parise haalt uit met een fantastische trap. Jang speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Francois geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montagnac de bal. Montagnac probeert naar een medespeler te passen. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Francois passt de bal zonder na te denken. Gusberti is nu in balbezit. Gusberti passt de bal met de wreef. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ashley met de inworp. Montagnac heeft problemen om de bal te vangen. Montagnac geeft de bal voor. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Travis met een harde bal richting middenveld. Iniesta kopt de bal weg. Francois heeft problemen om de bal te vangen. Morris is nu in balbezit. Morris schiet op doel. Garon bokst de bal weg.

37e minuut.
Gusberti onderschept slim de pass. Gusberti geeft een lange en hoge pass. Daar is O`Neal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morris is nu in balbezit. Morris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fustian Storm - Oak Devils 0:1

42e minuut.
David raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montagnac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fustian Storm 62%, Oak Devils 38%.
Fustian Storm - Oak Devils 0:1

50e minuut.
Ashley bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Parise bereikt de bal nog maar net als eerste. Parise schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parise is nu in balbezit. Parise schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fustian Storm - Oak Devils 1:1

64e minuut.
Ashley geeft de bal voor. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morris de bal. Morris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Montagnac heeft problemen om de bal te vangen. Montagnac passt de bal met de wreef. Morris rent richting de bal. Morris haalt uit met een fantastische trap. Garon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fustian Storm - Oak Devils 1:2

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Garon niet meer kan verder spelen. Capobianco komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson speelt de bal door. Gusberti is nu in balbezit. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Consolante de bal. Consolante passt de bal zonder na te denken. Travis is nu in balbezit. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Francois verovert de bal door een tackle van achteren. Francois speelt de bal door. Morris is nu in balbezit. Morris schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fustian Storm 50%, Oak Devils 50%.
Fustian Storm - Oak Devils 1:2