Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tommie Forever TOTO Schilderswijk
Fiet Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
31 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 17.2
excellent Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Diks bereikt de bal nog maar net als eerste. Diks geeft een hoge lob. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. Lottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 1:0

12e minuut.
Mikulec probeert naar een medespeler te passen. Diks is nu in balbezit. Driessen met een sublieme pass. Müller heeft problemen om de bal te vangen. Müller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik schiet op doel. Daar is Driessen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 2:0

21e minuut.
Mikulec met een sublieme pass. Klungelig pakt Prosdocimi de bal. Prosdocimi geeft een hoge lob. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. Lottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 3:0

22e minuut.
Müller is nu in balbezit. Müller passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prosdocimi de bal. Prosdocimi geeft een hoge lob. Müller rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 4:0

26e minuut.
Roos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prosdocimi met een snelle inworp. Diks rent richting de bal. Diks draait met de bal, schiet en ... Lottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 5:0

26e minuut.
Brens heeft problemen om de bal te vangen. Brens met een sublieme pass. Antonisse probeert naar een medespeler te passen. Müller rent richting de bal. Müller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Müller passt de bal met de wreef. van Aanholt rent richting de bal. Kwaśnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kwaśnik naar de kleedkamers voor een vroege douche. van Aanholt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Grünwald met een sublieme pass. Mucsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucsi passt de bal met de wreef. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... Lottin bokst de bal weg.

33e minuut.
Diks probeert naar een medespeler te passen. Grünwald probeert de bal met de borst te controleren. Grünwald passt de bal in één keer door. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Diks passt de bal met de wreef. Jager is nu in balbezit. Jager passt de bal met de wreef. Müller is nu in balbezit. Müller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Driessen probeert naar een medespeler te passen. Prosdocimi is nu in balbezit. Prosdocimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mucsi is nu in balbezit. Mucsi geeft een hoge lob. Driessen heeft problemen om de bal te vangen. Diks rent richting de bal. Diks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 6:0

43e minuut.
Thijssen rent richting de bal. Mucsi is nu in balbezit. Mucsi probeert naar een medespeler te passen. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. Lottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Geertruida geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mucsi met de inworp. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 21%, TOTO Schilderswijk 79%.
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 7:0

48e minuut.
Mikulec is nu in balbezit. Mikulec met een sublieme pass. Klungelig pakt Prosdocimi de bal. Prosdocimi geeft een hoge lob. Lottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 8:0

50e minuut.
Müller passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mucsi de bal. Mucsi met een sublieme pass. Diks rent richting de bal. Diks draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jager passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grünwald met de inworp. Mucsi rent richting de bal. Mucsi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Geertruida geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mucsi met een snelle inworp. Müller rent richting de bal. Müller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Prosdocimi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt passt de bal in één keer door. Diks rent richting de bal. Diks geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gianvittorio passt de bal zonder na te denken. Diks rent richting de bal. Diks passt de bal zonder na te denken. Müller rent richting de bal. Müller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Müller draait met de bal, schiet en ... Lottin probeert wanhopig de bal te grijpen. Roos probeert de bal aan de voet te houden. Diks bereikt de bal nog maar net als eerste. Diks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mucsi rent richting de bal. Mucsi passt de bal zonder na te denken. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ... Lottin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mikulec passt de bal met de wreef. Diks heeft problemen om de bal te vangen. Diks passt de bal zonder na te denken. Müller is nu in balbezit. Müller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 9:0

81e minuut.
Driessen rent richting de bal. Diks onderschept slim de pass. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller schiet op doel. Roos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 10:0

84e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller passt de bal met de wreef. Diks rent richting de bal. Diks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Prosdocimi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mucsi rent richting de bal. Mucsi passt de bal met de wreef. Diks is nu in balbezit. Diks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 11%, TOTO Schilderswijk 89%.
Tommie Forever - TOTO Schilderswijk 10:0