Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adel Groen-Geel SC Riemersma
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 25.3
slecht Schieten redelijk
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Spieringhs bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deme geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lichodziejewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Balkestein kopt de bal weg. Hermann rent richting de bal. de Jager tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hermann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Haarms is nu in balbezit. Haarms passt de bal in één keer door. van Koesveld probeert naar een medespeler te passen. Pool is nu in balbezit. Pool draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adel Groen-Geel - SC Riemersma 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adel Groen-Geel 36%, SC Riemersma 64%.
Adel Groen-Geel - SC Riemersma 1:0

54e minuut.
van Koesveld speelt de bal door. Marsman controleert de bal met de borst. Haarms met een sublieme pass. Deme rent richting de bal. Deme geeft een lange en hoge pass. de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Haarms is nu in balbezit. Haarms met een sublieme pass. Pahlplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spieringhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Spieringhs schiet op doel. af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Vosmaer onderschept slim de pass. Vosmaer met een sublieme pass. Lichodziejewski is nu in balbezit. Hermann rent richting de bal. Hermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Achterberg verovert de bal door een tackle van achteren. Achterberg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berg de bal. Pool is nu in balbezit. Pool haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Adel Groen-Geel - SC Riemersma 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adel Groen-Geel 53%, SC Riemersma 47%.
Adel Groen-Geel - SC Riemersma 2:0