Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renum Alblas lech poznan 23232
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
de Breij rent richting de bal. van Lingen geeft een hoge lob. Min bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressel is nu in balbezit. Ressel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Straalman bereikt de bal nog maar net als eerste. Louer verovert de bal door een tackle van achteren. Louer passt de bal met de wreef. de Breij is nu in balbezit. de Breij haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen bokst de bal weg. de Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Breij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - lech poznan 23232 0:1

19e minuut.
Bijen is nu in balbezit. Bijvoet onderschept slim de pass. Ressel is nu in balbezit. Bijvoet is nu in balbezit. Bijvoet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Parkes is nu in balbezit. Parkes passt de bal in één keer door. de Breij rent richting de bal. de Breij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bijen bereikt de bal nog maar net als eerste. Powel begaat een overtreding. Bijen raakt geblesseerd tijdens het duel. Demouge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Breij rent richting de bal. de Breij draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renum Alblas 58%, lech poznan 23232 42%.
Renum Alblas - lech poznan 23232 0:1

57e minuut.
de Breij passt de bal in één keer door. Penders bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucassen. Penders is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demouge komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
van de Kerkhof verovert de bal door een tackle van achteren. Straalman rent richting de bal. van de Kerkhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkes is nu in balbezit. Parkes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lucassen geeft een hoge lob. Bijen bereikt de bal nog maar net als eerste. Powel begaat een overtreding. Bijen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Demouge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rensenbrink de bal. Houwaart geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Powel de bal. Powel speelt de bal door. Straalman bereikt de bal nog maar net als eerste. Straalman draait met de bal, schiet en ... Boadu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Renum Alblas - lech poznan 23232 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renum Alblas 55%, lech poznan 23232 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Renum Alblas - lech poznan 23232 1:1