Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lorient CA FC Gejza
B2Bvpřed Tactiek QQQ
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
27 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 57
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Uviďál heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Sánchez Ramírez passt de bal zonder na te denken. Hadahonil is nu in balbezit. Hadahonil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dacourt speelt de bal door. Leppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppälä passt de bal zonder na te denken. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Häfliger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Muzyka onderschept slim de pass. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Adamus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 1:0

19e minuut.
Adamus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaon geeft een hoge lob. Rostřikovač kan de bal niet met de borst controleren. Rostřikovač schiet op doel. Graf von Bentinck und Waldeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lorient CA - FC Gejza 1:1

20e minuut.
Sánchez Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Ramírez passt de bal in één keer door. Rostřikovač rent richting de bal. Hadahonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadahonil draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dacourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hakimov rent richting de bal. Hakimov geeft een hoge lob. Muzyka springt en kopt de bal. Häfliger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 2:1

22e minuut.
Dacourt rent richting de bal. Dacourt passt de bal in één keer door. Leppälä met een sublieme pass. Nata is nu in balbezit. Nata schiet op doel. Häfliger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nekopa probeert naar een medespeler te passen. Hadahonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra rent richting de bal. Hadahonil verovert de bal door een tackle van achteren. Hadahonil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov geeft de bal voor. Nata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 3:1

31e minuut.
Adamus onderschept slim de pass. Hakimov rent richting de bal. Hakimov met een sublieme pass. Nata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 4:1

34e minuut.
Bocanegra geeft de bal voor. Hakimov kopt de bal weg. Hejzlar probeert de bal met de borst te controleren. Nata onderschept slim de pass. Nata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Uviďál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uviďál geeft een hoge lob. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Nekopa rent richting de bal. Nekopa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 53%, FC Gejza 47%.
Lorient CA - FC Gejza 4:1

46e minuut.
Ciucean komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Palomera rent richting de bal. Palomera geeft de bal voor. Buitenspel voor Nata. Goede buitenspelval van de verdediging. Adamus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Graf von Bentinck und Waldeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Leppälä geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dacourt de bal. Dacourt geeft een hoge lob. Nata is nu in balbezit. Nata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hakimov met een sublieme pass. Leppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppälä passt de bal in één keer door. Nata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nata draait met de bal, schiet en ... Häfliger bokst de bal weg. Nata is nu in balbezit. Nata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 5:1

55e minuut.
Adamus passt de bal in één keer door. Gaon rent richting de bal. Ciucean onderschept slim de pass. Ciucean schiet op doel. Häfliger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dacourt passt de bal in één keer door. Leppälä is nu in balbezit. Leppälä passt de bal zonder na te denken. Nata is nu in balbezit. Nata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 6:1

61e minuut.
Ciucean controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vala komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nekopa passt de bal zonder na te denken. Rostřikovač rent richting de bal. Hadahonil is nu in balbezit. Hadahonil draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Malek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nekopa de bal. Vala geeft een lange en hoge pass. Ciucean krijgt zijn hoofd ertegen. Häfliger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 7:1

76e minuut.
Leppälä is nu in balbezit. Leppälä passt de bal zonder na te denken. Nata rent richting de bal. Nata schiet op doel. Häfliger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 8:1

77e minuut.
Bocanegra onderschept slim de pass. Bocanegra geeft een hoge lob. Nata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nata draait met de bal, schiet en ... Häfliger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 9:1

79e minuut.
Poruba met een sublieme pass. Nata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nata geeft de bal voor. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean schiet op doel. Häfliger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Malek de bal. Uviďál rent richting de bal. Uviďál speelt de bal door. Hadahonil is nu in balbezit. Hadahonil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Leppälä kopt de bal weg. Vala is nu in balbezit. Vala geeft de bal voor. Nata rent richting de bal. Nata haalt uit met een fantastische trap. Häfliger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Gejza 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 34%, FC Gejza 66%.
Lorient CA - FC Gejza 10:1