Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOVADLINA FK Černá Pole
IS-3 Tactiek FKČP8
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
58.8 gemiddelde waardering 65.3
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Štor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jianli. Štor raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogdan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milota is nu in balbezit. Milota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Thái rent richting de bal. Kutleša onderschept slim de pass. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - FK Černá Pole 1:0

11e minuut.
Việt Thái passt de bal in één keer door. Materna geeft een hoge lob. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba haalt uit met een fantastische trap. Gabbiadini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOVADLINA - FK Černá Pole 1:1

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gabbiadini niet meer kan verder spelen. Némedi komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Việt Thái passt de bal in één keer door. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota geeft de bal voor. Votruba maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

15e minuut.
Štor passt de bal met de wreef. Šalena rent richting de bal. Šalena passt de bal in één keer door. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba draait met de bal, schiet en ... Némedi bokst de bal weg.

19e minuut.
Štor speelt de bal door. Klungelig pakt Šalena de bal. Šalena met een sublieme pass. Votruba is nu in balbezit. Votruba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Šalena geeft de bal voor. Dalyan heeft problemen om de bal te vangen. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Pivo onderschept slim de pass. Pivo geeft de bal voor. Šrejma bereikt de bal nog maar net als eerste. Šrejma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - FK Černá Pole 1:2

39e minuut.
Matušek geeft de bal voor. Inworp. Štor met een snelle inworp. Milota geeft een lange en hoge pass. Votruba maakt een snoekduik en kopt de bal. Némedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Folgado rent richting de bal. Folgado geeft een hoge lob. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Kolman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOVADLINA - FK Černá Pole 2:2

43e minuut.
Bogdan geeft een hoge lob. Inworp. Folgado met de inworp. Végvári geeft een hoge lob. Kennysson krijgt zijn hoofd ertegen. Kolman bokst de bal weg. Kutleša maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - FK Černá Pole 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 63%, FK Černá Pole 37%.
KOVADLINA - FK Černá Pole 3:2

46e minuut.
Hora komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pivo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Folgado met een snelle inworp. Végvári geeft de bal voor. Kutleša kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolman bokst de bal weg.

58e minuut.
Kolman trapt de bal weg. Milota kopt de bal weg. Klungelig pakt Matušek de bal. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma haalt uit met een fantastische trap. Némedi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Végvári rent richting de bal. Végvári passt de bal in één keer door. Folgado speelt de bal door. Klungelig pakt Kennysson de bal. Kennysson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Milota speelt de bal door. Dalyan rent richting de bal. Votruba verovert de bal door een tackle van achteren. Votruba haalt uit met een fantastische trap. Némedi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOVADLINA - FK Černá Pole 3:3

70e minuut.
Poladov met een sublieme pass. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša passt de bal met de wreef. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - FK Černá Pole 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 52%, FK Černá Pole 48%.
KOVADLINA - FK Černá Pole 4:3