Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná FC Korbel
koda Tactiek Liga 352
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Coşerea geeft de bal voor. Daar is Lizarralde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizarralde speelt de bal door. Daar is Cimmarusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimmarusti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Coşerea probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tirnanić neemt de hoekschop. Juncu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Korbel 0:1

14e minuut.
Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss passt de bal zonder na te denken. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy schiet op doel. Čerych werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konečná - FC Korbel 1:1

15e minuut.
Daar is Cimmarusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitsoy met een sublieme pass. Nardi is nu in balbezit. Nardi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gombač geeft een lange en hoge pass. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nogin trapt de bal weg. Theiss kopt de bal weg. Yiğitsoy heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ... Čerych bokst de bal weg.

20e minuut.
Theiss met een sublieme pass. Lizarralde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Juncu is nu in balbezit. Juncu haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli bokst de bal weg.

26e minuut.
Lutuc geeft een lange en hoge pass. Van Heck met een sublieme pass. Moore speelt de bal door. Cimmarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimmarusti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cimmarusti speelt de bal door. Lizarralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarralde passt de bal in één keer door. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Korbel 1:2

35e minuut.
Tirnanić geeft een lange en hoge pass. Juncu kopt de bal weg. Theiss speelt de bal door. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy schiet op doel. Čerych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Van Heck speelt de bal door. Cimmarusti rent richting de bal. Coşerea begaat een overtreding. Cimmarusti raakt geblesseerd tijdens het duel. Moore wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 59%, FC Korbel 41%.
FC Konečná - FC Korbel 1:2

46e minuut.
Gapiński passt de bal zonder na te denken. Andrearczyk met een sublieme pass. Theiss speelt de bal door. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Słomowski geeft een lange en hoge pass. Yiğitsoy controleert de bal met de borst. Van Heck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Heck krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cimmarusti is nu in balbezit. Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. Coşerea geeft de bal voor. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konečná - FC Korbel 2:2

75e minuut.
Daar is Cimmarusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiss is nu in balbezit. Theiss geeft de bal voor. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Van Heck is nu in balbezit. Van Heck geeft een lange en hoge pass. Lutuc rent richting de bal. Lutuc geeft een hoge lob. Nardi krijgt zijn hoofd ertegen. Čerych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Gapiński rent richting de bal. Gapiński geeft een hoge lob. Cimmarusti is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tirnanić passt de bal zonder na te denken. Lizarralde probeert naar een medespeler te passen. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimmarusti is nu in balbezit. Cimmarusti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Andrearczyk onderschept slim de pass. Andrearczyk speelt de bal door. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 52%, FC Korbel 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Konečná - FC Korbel 2:2