Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo_Abi FCB.München
bestOne Tactiek 2134
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 39.6
very good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Acuña passt de bal in één keer door. Oszczep rent richting de bal. Oszczep speelt de bal door. Hryciuk is nu in balbezit. Hryciuk schiet op doel. Regensburger bokst de bal weg.

9e minuut.
Acuña onderschept slim de pass. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap. Regensburger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FCB.München 0:1

30e minuut.
Garhammer passt de bal zonder na te denken. Blaukopp is nu in balbezit. Blaukopp passt de bal in één keer door. Beclea is nu in balbezit. Beclea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Ryfka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janovsky rent richting de bal. Janovsky passt de bal met de wreef. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. Wallace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Inworp. Odzimkowski met de inworp. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo_Abi - FCB.München 1:1

43e minuut.
Daar is Oszczep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oszczep krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 50%, FCB.München 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo_Abi - FCB.München 1:1

46e minuut.
Kieras speelt de bal door. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FCB.München 1:2

48e minuut.
Garhammer geeft een hoge lob. Abolafio kopt de bal weg. Tomanko heeft problemen om de bal te vangen. Fielek is nu in balbezit. Fielek schiet op doel. Wallace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Odzimkowski met een snelle inworp. Abolafio heeft problemen om de bal te vangen. Abolafio probeert naar een medespeler te passen. Fielek is nu in balbezit. Fielek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wallace trapt de bal weg van het doel. Blaukopp kopt de bal weg. Tomanko heeft problemen om de bal te vangen. Fielek rent richting de bal. Fielek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kieras met een sublieme pass. Danul bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk onderschept slim de pass. Hryciuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FCB.München 1:3

68e minuut.
Janovsky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fielek rent richting de bal. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek verovert de bal door een tackle van achteren. Fielek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Acuña speelt de bal door. Hryciuk is nu in balbezit. Dantas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hryciuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acuña komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gîscă geeft een hoge lob. Hryciuk heeft problemen om de bal te vangen. Hryciuk passt de bal met de wreef. Kieras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Odzimkowski de bal. Odzimkowski geeft een lange en hoge pass. Fielek rent richting de bal. Fielek schiet op doel. Wallace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - FCB.München 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 30%, FCB.München 70%.
Torpedo_Abi - FCB.München 2:3