Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. BEZENET Le Juste Milieu
4-3-3 Bezenetois Tactiek 442
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 68.6
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Klonecki is nu in balbezit. Ociepka verovert de bal door een tackle van achteren. Ociepka geeft de bal voor. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Mahé rent richting de bal. Gallen onderschept slim de pass. Cossou probeert naar een medespeler te passen. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Lučan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tesson geeft een lange en hoge pass. Lučan probeert naar een medespeler te passen. Magro kopt de bal weg. Mahé is nu in balbezit. Mahé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Civelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fusaglia komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Cossou rent richting de bal. Cossou passt de bal zonder na te denken. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Paal! Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé schiet op doel. Lučan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lamia onderschept slim de pass. Venóš bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrousse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venóš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espinoza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Candela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ismael zal de hoekschop nemen. Espinoza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fusaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallen. Gallen krijgt een gele kaart. Mahé raakt geblesseerd tijdens het duel. Parrales wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cossou geeft de bal voor. Daar is Ociepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camerini probeert naar een medespeler te passen. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Parrales is nu in balbezit. Met opzet legt Magro zijn tegenspeler op de grond. Parrales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brard met een snel genomen vrije trap. Klonecki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Labrousse passt de bal in één keer door. Mahé is nu in balbezit. Ociepka onderschept slim de pass. Ociepka geeft een lange en hoge pass. Venóš is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 50%, Le Juste Milieu 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. BEZENET - Le Juste Milieu 0:0

47e minuut.
Camerini probeert naar een medespeler te passen. Cossou met een sublieme pass. Klonecki rent richting de bal. Klonecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Le Juste Milieu 0:1

66e minuut.
Mahé passt de bal met de wreef. Ociepka rent richting de bal. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klonecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Le Juste Milieu 0:2

71e minuut.
Parrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrales passt de bal zonder na te denken. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Lučan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Le Juste Milieu 0:3

76e minuut.
Cossou is nu in balbezit. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou probeert naar een medespeler te passen. Mahé rent richting de bal. Mahé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wilkins met een sublieme pass. Ismael rent richting de bal. Ismael passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Candela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Candela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klonecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Ociepka speelt de bal door. Cossou komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ismael met de inworp. Krispis bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camerini krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mazak speelt de bal door. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusaglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahé raakt geblesseerd tijdens het duel. Parrales wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mahé controleert de bal met de borst. Cossou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krispis. Krispis krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ociepka is nu in balbezit. Ociepka geeft een hoge lob. Inworp. Brard met de inworp. Parrales geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Unfried, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Lučan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Le Juste Milieu 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 61%, Le Juste Milieu 39%.
F.C. BEZENET - Le Juste Milieu 0:4