Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weinbourg FC FC Sneak
Normal Tactiek Strat 1
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Kell verovert de bal door een tackle van achteren. Kell passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Koza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Koza trapt de bal weg. Kell kopt de bal weg. Syx is nu in balbezit. Syx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Koza trapt de bal weg van het doel. Collewaert kopt de bal weg. Basarabeanu met een sublieme pass. Syx controleert de bal met de borst. Syx haalt uit met een fantastische trap. Koza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:1

16e minuut.
Cristóbal met een sublieme pass. Weber probeert naar een medespeler te passen. Syx rent richting de bal. Syx draait met de bal, schiet en ... Koza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:2

17e minuut.
Weber probeert naar een medespeler te passen. Zarzycki speelt de bal door. Syx heeft problemen om de bal te vangen. Syx draait met de bal, schiet en ... Leleu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:3

22e minuut.
Basarabeanu heeft problemen om de bal te vangen. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Koza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:4

26e minuut.
Syx is nu in balbezit. Syx speelt de bal door. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Koza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:5

30e minuut.
Doeltrap. Koza trapt de bal weg. Kell kopt de bal weg. Klungelig pakt Syx de bal. Syx haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:6

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristóbal geeft de bal voor. Syx maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kell kopt de bal weg. Klungelig pakt Syx de bal. Syx passt de bal met de wreef. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Syx haalt uit met een fantastische trap. Koza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Leleu probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zarzycki neemt de hoekschop. Syx kopt de bal weg. Koza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cristóbal passt de bal in één keer door. Basarabeanu is nu in balbezit. Guyon is nu in balbezit. Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Syx is nu in balbezit. Syx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 81%, FC Sneak 19%.
Weinbourg FC - FC Sneak 0:7

51e minuut.
Kell kan de bal niet met de borst controleren. Kell probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu is nu in balbezit. Syx bereikt de bal nog maar net als eerste. Syx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Weber met een sublieme pass. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal passt de bal met de wreef. Syx is nu in balbezit. Syx draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Collewaert probeert naar een medespeler te passen. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki passt de bal zonder na te denken. Syx is nu in balbezit. Syx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:8

72e minuut.
Klungelig pakt Kell de bal. Kell passt de bal in één keer door. Syx is nu in balbezit. Syx draait met de bal, schiet en ... Koza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:9

76e minuut.
Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal onderschept slim de pass. Cristóbal passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cristóbal met de inworp. Kell heeft problemen om de bal te vangen. Kell met een sublieme pass. Syx rent richting de bal. Syx schiet op doel. Koza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:10

86e minuut.
Kell is nu in balbezit. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Syx rent richting de bal. Syx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cristóbal heeft problemen om de bal te vangen. Cristóbal geeft een hoge lob. Foulon heeft problemen om de bal te vangen. Syx onderschept slim de pass. Syx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - FC Sneak 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 74%, FC Sneak 26%.
Weinbourg FC - FC Sneak 0:11