Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes Raja Occitan
new442 Tactiek suofr
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
42.5 gemiddelde waardering 62.9
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Langlois rent richting de bal. Langlois passt de bal in één keer door. Parsys met een sublieme pass. Cordonnier is nu in balbezit. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Mitoraj passt de bal met de wreef. Langlois is nu in balbezit. Langlois passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cordonnier de bal. Cordonnier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mitoraj verovert de bal door een tackle van achteren. Mitoraj met een sublieme pass. Parsys is nu in balbezit. Parsys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:1

7e minuut.
Langlois geeft een lange en hoge pass. Parsys is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaubert. Gaubert krijgt een gele kaart. Parsys raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitoraj komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ghişoiu passt de bal zonder na te denken. Mitoraj speelt de bal door. Langlois geeft een hoge lob. Parsys springt en kopt de bal. Jacowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:2

11e minuut.
Amiot speelt de bal door. Squillaci met een sublieme pass. Parsys is nu in balbezit. Parsys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:3

12e minuut.
Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois passt de bal met de wreef. Parsys is nu in balbezit. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Jacowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:4

13e minuut.
Daar is Berthier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordonnier onderschept slim de pass. Cordonnier passt de bal in één keer door. Langlois is nu in balbezit. Langlois schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alkış niet meer kan verder spelen. Casoni komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Klungelig pakt Langlois de bal. Langlois speelt de bal door. Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gaubert de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ghişoiu geeft een hoge lob. Cordonnier kopt de bal weg. Parsys is nu in balbezit. Parsys draait met de bal, schiet en ... Jacowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:5

31e minuut.
Klungelig pakt Lemercier de bal. Maître is nu in balbezit. Parsys verovert de bal door een tackle van achteren. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Jacowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:6

34e minuut.
Daar is Parsys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langlois rent richting de bal. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Jacowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

35e minuut.
Gaubert kan de bal niet met de borst controleren. Cordonnier rent richting de bal. Desbois legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cordonnier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parsys kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jacowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys draait met de bal, schiet en ... Jacowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:7

37e minuut.
Desbois geeft een hoge lob. Rodighiéro kopt de bal weg. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu geeft een lange en hoge pass. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 67%, Raja Occitan 33%.
Les Truffes - Raja Occitan 0:7

46e minuut.
Lemercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemercier met een sublieme pass. Mitoraj speelt de bal door. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Langlois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu geeft de bal voor. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mitoraj heeft problemen om de bal te vangen. Jacquin probeert naar een medespeler te passen. Ghişoiu met een sublieme pass. Cordonnier is nu in balbezit. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Langlois is nu in balbezit. Langlois passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parsys de bal. Parsys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:8

63e minuut.
Jacquin verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquin geeft de bal voor. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys draait met de bal, schiet en ... Jacowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:9

69e minuut.
Langlois passt de bal met de wreef. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu probeert naar een medespeler te passen. Langlois rent richting de bal. Langlois schiet op doel. Jacowski bokst de bal weg. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 0:10

73e minuut.
Ghişoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghişoiu passt de bal in één keer door. Gutierrez rent richting de bal. Gutierrez draait met de bal, schiet en ... Casoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Raja Occitan 1:10

79e minuut.
Gaubert is nu in balbezit. Langlois onderschept slim de pass. Langlois passt de bal in één keer door. Cordonnier is nu in balbezit. Cordonnier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rodighiéro probeert naar een medespeler te passen. Maître is nu in balbezit. Piţurcă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piţurcă krijgt een gele kaart. Maître is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maître wilt de vrije trap nemen. Casoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 54%, Raja Occitan 46%.
Les Truffes - Raja Occitan 1:10