Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique losc Shwee-Peel United
424Transform Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bełkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jinming controleert de bal met de borst. Jinming passt de bal zonder na te denken. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bigos rent richting de bal. Bigos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bigos schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Lamotte trapt de bal weg van het doel. Bigos probeert de bal met de borst te controleren. Bigos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cornet probeert de bal met de borst te controleren. Jinming is nu in balbezit. Jinming passt de bal met de wreef. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bigos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński onderschept slim de pass. Gałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 1:0

10e minuut.
Doye met een sublieme pass. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 2:0

11e minuut.
Gałczyński speelt de bal door. Bigos rent richting de bal. Doye legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bigos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gałczyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 3:0

16e minuut.
Calvez geeft een hoge lob. Solymosi is nu in balbezit. Solymosi geeft een hoge lob. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Lamotte bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 4:0

19e minuut.
Thauvin heeft problemen om de bal te vangen. Kienast rent richting de bal. Thauvin onderschept slim de pass. Bełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bełkowski geeft een hoge lob. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Silva passt de bal zonder na te denken. Kienast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kienast speelt de bal door. Bigos rent richting de bal. Bigos haalt uit met een fantastische trap. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kienast geeft een hoge lob. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doye legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gałczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gałczyński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 5:0

29e minuut.
Quadrelli speelt de bal door. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli geeft een hoge lob. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Jinming rent richting de bal. Jinming passt de bal zonder na te denken. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 6:0

33e minuut.
Jinming speelt de bal door. Gałczyński rent richting de bal. Doye rent richting de bal. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Lamotte bokst de bal weg. Gałczyński is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Silva rent richting de bal. Bełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bełkowski geeft een lange en hoge pass. Bigos is nu in balbezit. Bigos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 7:0

40e minuut.
Jinming bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinming passt de bal met de wreef. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Lamotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 8:0

41e minuut.
Kienast is nu in balbezit. Kienast passt de bal met de wreef. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique losc 19%, Shwee-Peel United 81%.
Olympique losc - Shwee-Peel United 9:0

48e minuut.
Quadrelli speelt de bal door. Jinming bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinming passt de bal in één keer door. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dussart kopt de bal weg. Jinming heeft problemen om de bal te vangen. Jinming met een sublieme pass. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski geeft een hoge lob. Lamotte bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 10:0

53e minuut.
Solymosi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thauvin met de inworp. Cornet rent richting de bal. Cornet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Thauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Solymosi verovert de bal door een tackle van achteren. Solymosi geeft een lange en hoge pass. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 11:0

60e minuut.
Jinming onderschept slim de pass. Jinming met een sublieme pass. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński schiet op doel. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli probeert naar een medespeler te passen. Bigos speelt de bal door. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jinming bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinming passt de bal in één keer door. Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński onderschept slim de pass. Gałczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bigos kopt de bal weg. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Jinming probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Quadrelli geeft de bal voor. Desgranges kopt de bal weg. Dussart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bełkowski rent richting de bal. Bełkowski haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 12:0

78e minuut.
Dussart met een sublieme pass. Jinming bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinming passt de bal met de wreef. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Kienast de bal. Kienast probeert naar een medespeler te passen. Bełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jinming is nu in balbezit. Jinming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cornet is nu in balbezit. Jinming verovert de bal door een tackle van achteren. Jinming probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli geeft een hoge lob. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Shwee-Peel United 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique losc 17%, Shwee-Peel United 83%.
Olympique losc - Shwee-Peel United 13:0