Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppone FC 31 Olympique losc
no Phil droite Tactiek 424Transform
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 49.3
briljant Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bourgeois geeft een lange en hoge pass. Iudicello rent richting de bal. Kienast onderschept slim de pass. Kusnetzov verovert de bal door een tackle van achteren. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Göllei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ürküm geeft de bal voor. Ivan kopt de bal weg. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Olympique losc 1:0

5e minuut.
Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïdi met een sublieme pass. Ürküm speelt de bal door. Daar is Iudicello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iudicello draait met de bal, schiet en ... Göllei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Ürküm is nu in balbezit. Ürküm geeft een hoge lob. Iudicello speelt de bal door. Ivan rent richting de bal. Ivan draait met de bal, schiet en ... Göllei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ürküm rent richting de bal. Ürküm passt de bal in één keer door. Ivan rent richting de bal. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ragiotto de bal onder controle te krijgen. Göllei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kusnetzov met een snelle inworp. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello passt de bal zonder na te denken. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Leonte probeert naar een medespeler te passen. Iudicello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicello passt de bal met de wreef. Ivan is nu in balbezit. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Göllei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Leonte met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Saïdi de bal onder controle te krijgen. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm geeft een lange en hoge pass. Iudicello krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ürküm verovert de bal door een tackle van achteren. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm onderschept slim de pass. Ürküm geeft een hoge lob. Ivan maakt een snoekduik en kopt de bal. Göllei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Leonte met een sublieme pass. Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ürküm met een sublieme pass. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello draait met de bal, schiet en ... Göllei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pintos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giarrusso komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Saïdi passt de bal zonder na te denken. Ürküm rent richting de bal. Ürküm met een sublieme pass. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Ürküm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ürküm passt de bal met de wreef. Ivan rent richting de bal. Ivan draait met de bal, schiet en ... Göllei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Olympique losc 2:0

40e minuut.
Cieślak rent richting de bal. Cieślak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gałczyński de bal onder controle te krijgen. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov schiet op doel. Göllei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Olympique losc 3:0

43e minuut.
Josse geeft een hoge lob. Ivan kopt de bal weg. Ragiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicello verovert de bal door een tackle van achteren. Iudicello draait met de bal, schiet en ... Göllei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Olympique losc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 33%, Olympique losc 67%.
Peppone FC 31 - Olympique losc 4:0

51e minuut.
Saïdi rent richting de bal. Saïdi geeft een lange en hoge pass. Iudicello rent richting de bal. Iudicello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Olympique losc 5:0

53e minuut.
Klungelig pakt Ürküm de bal. Ürküm geeft een hoge lob. Centkowski kan de bal niet met de borst controleren. Ivan is nu in balbezit. Ivan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ürküm neemt de hoekschop. Ivan maakt een snoekduik en kopt de bal. Göllei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Olympique losc 6:0

65e minuut.
Kusnetzov passt de bal zonder na te denken. Centkowski is nu in balbezit. Ivan onderschept slim de pass. Ivan draait met de bal, schiet en ... Göllei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Olympique losc 7:0

72e minuut.
Ragiotto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kusnetzov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iudicello de bal. Iudicello schiet op doel. Göllei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Olympique losc 8:0

80e minuut.
Iudicello met een sublieme pass. Ürküm is nu in balbezit. Ürküm speelt de bal door. Klungelig pakt Ivan de bal. Ivan schiet op doel. Göllei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ragiotto controleert de bal met de borst. Iudicello rent richting de bal. Iudicello haalt uit met een fantastische trap. Göllei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kusnetzov met een sublieme pass. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm geeft de bal voor. Ivan rent richting de bal. Ivan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Ragiotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iudicello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 38%, Olympique losc 62%.
Peppone FC 31 - Olympique losc 8:0